Zadowolony (1) Korzystam z usług różnych dostawców i pod względem przepływności nie ma sobie... Wolverine Światłowodowy (1) Korzystam od zeszłego roku w Kosakowie, a dokładnie to w Pierwoszynie. Do... Maverick Zadowolony (1) Pisałem już o Internecie - napiszę i o telewizji. Mam pakiet INTERNET 100... Zapracowany
Nie polecam (1) Z usług tego dostawcy korzystam z przymusu, spółdzielnia(której siedziba... klientka ŻENADA (6) najgorszy możliwy dostawca. Internet wiecznie przerywa, czasem nie działa... Piotr Polecam (2) Cztery lata z Pro-Internetem... raz nawet się przeprowadzałem - zmiana... Maciej z Uranowej pro - cwaniaki (2) firma nie dość że ma w dup.e klientów to ma taki bałagan , że po 3 latach... dawid 3majcie się od nich z daleka (2) Telewizja jakością obrazu nie powala, liczba kanałów biorąc pod uwagę tv... Romek Zmieniłem na Pro Internet (1) Dzień doberek, Sąsiad przekonał mnie do zmiany operatora w grudniu zeszłego... Waldemar TV kablowa (1) TV kablowa bezkonkurencyjna. Mam 88 programów cyfrowych, w tym dużo HD... Piotr Jest OK (1) U mnie (Pogórze k. Gdyni) też jest OK. Mam od nich na Osiedlu Morskim TV i... Mark XIII Jestem bardzo zadowolony (1) Nie wiem jak to jest w innych lokalizacjach. Ja jestem klientem z Oruni... Jar NAJGORSZY DOSTAWCA - OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM !!!!! (5) Jaki provider pozwala sobie na 3 dniowy brak dostępu do Internetu. Ruszcie tą... Marcin Inne zdanie, (1) ale dotyczy tylko korzystania z internetu, a tu nie mam zastrzeżeń. Awarię,... użytkownik Pro Gówno (1) Dokłądnie tak powinni się nazywać. Po zostawieniu 8 wiadomosci na automacie... Klijent dno!! (1) Omijac z daleka chocby to cos bylo za darmo!!!Same problemy ze... uzytkownik Nie polecam (1) Niestety pro-internet hołduje przyzwyczajeniom usługodawców z poprzedniej... Mateusz Nie zależy im na klientach!!! (1) Umowa od 2004 roku do teraz (brak wyboru - blokada Spółdzielni Mieszkaniowej... JP Polecam kablówkę analogową w PRO-INTERNET (1) Jeśli chodzi o kablówkę, to jest super- mam już 3 rok, i jestem mega... michnik ocena (1) Ja jestem bardzo zadowolona:) AlKa