M. - opinia (1) Obsluga kompletnie olewajaca klienta, brak pomocy, a do tego bezczelni, nie... M. PROCAR - NIE POLECAM (4) Wymienili 1 czujnik abs (koszt czujnika150zł), 1 łożysko koła (koszt części... Kasia S. MEGA (1) zleciłem zrobienie konserwacji podwozia w moim aucie, jestem mega zadowolony... Andrzej kot
POLECAM (1) Pacjent :peugeot 307 -1.6 hdi. Objawy: trzęsie kopci po odpaleniu . Diagnoza... Grzegorz Warsztat godny polecenia. (1) Wymieniałem ostatnio klocki i tarcze hamulcowe. Auto nie miało też ładowania... Dariusz Mechanik na wysokim poziomie (1) Mechanik na wysokim poziomie Zadowolony jestem z usług tej firmy. Wszystko... Marek Zaskoczenie! (1) Przywiozłem do firmy samochód żony który posiadał wiele usterek.Warsztat... Krzysiek REWELACJA! (1) Samochód bardzo dobrze i szybko naprawiony. Obsługa bardzo miła, ceny także... beata Zadowolony (1) Naprawiałam moje autko, wszystko miło i fajnie. Polecam Dancewicz ok. servis (1) Warsztat godny polecenia, usługa została szybko wykonana za niewielką kwotę.... artur polecam (2) Fachowa obsluga ,konkurencyjne ceny, mila atmosfera, szybki czs naprawy, wojtek NIE POLECAM PROCAR-u!!! (2) Bardzo wysokie ceny np.Wymiana 2amortyzatorów 200zł(feuvert 160zł).Słaby... Uczciwy człowiek Wymiana silnika - NIE POLECAM (3) Zleciłem wymianę silnika w bmw e39, poprzedni silnik posiadał ogromne... Kuba MAJĄC SAMOCHÓ DOBRZE MIEĆ MECHANIKA (1) Odwiedziłam wiele warsztatów .... może bardziej partaczy . W końcu znalazłam,... ZOSIA Pierwsze wrażenie super, a co się działo dalej .... (1) Obsługa zaskoczyła mnie szybkim rozpoznaniem mojego problemu. Natomiast każda... życzliwa Pani konserwacja (1) witam wszystkich robiłam w Firmie PROCAR konserwację podwozia swojego opelka... małogorzata PEUGEOT 407 (1) WITAM WSZYSTKICH NAPRAWIAŁEM SWOJE AUTKO W FIRMIE PROCAR MUSZE POWIEDZIEĆ ŻE... PEUGEOT 407 TOYOTA AVENSIS (1) Sprawna i kompleksowa obsługa.Mechanik dobrze zdiagnozował usterkę i naprawił... Darek Polecam (1) Dokonywałem naprawy w tym zakładzie. Usługę wykonano szybko, skutecznie i w... Czarek Remont silnika (1) Wykonywałem w tej firmie remont silnika w Oplu Vectra C, bardzo dobra... Lukasz