Marcin - opinia (1) Serwis i obsługa na najwyższym poziomie Marcin Jagoda - opinia (1) Profesjonalista, który potrafi ująć najważniejsze zalety nieruchomości.... Jagoda Reni - opinia (1) Jak dla mnie Andrzej to najlepszy fotograf nieruchomości w Trójmieście.... Reni
Katarzyna - opinia (1) Polecam !!! Obsługa i jakość wykonania przerosła moje oczekiwania !!! Bardzo... Katarzyna Oskar - opinia (1) Najlepsze studio!! Oskar Justyna - opinia (1) Sesja z profesjonalistami to czysta przyjemność. Dokładni, rzeczowi i z... Justyna Anastazja - opinia (1) Najlepsze studio fotograficzne w Polsce! Pełny profesjonalizm, świetna... Anastazja Sebastian - opinia (1) Polecam, super profesjonalne studio Sebastian Ola - opinia (2) Wspaniale wykonana praca , buty zrobione obłędnie a obsługa najlepsza .... Ola Katarzyna - opinia (1) Patrycja to prawdziwa mistrzyni w swoim fachu! Sesja wizerunkowa z nią była... Katarzyna Agata - opinia (1) Super studio!!! Agata Martyna - opinia (1) miła i profesjonalna ekipa, polecam! Martyna Wojt - opinia (1) Wszystko super, polecam Wojt Piotr Łukasiuk - opinia (1) Najlepsze studio w Gdańsku:) Piotr Łukasiuk Sławek - opinia (1) W tej pralni podejście do klienta jest bardzo profesjonalne , ceny przestępne... Sławek Mk - opinia (1) Robią najlepsze zdjęcia w Polsce nie tylko w Trójmiasto Mk Ewelina - opinia (1) Moja suknia ślubna wygląda jak nowa. Polecam Ewelina Aśka - opinia (1) Z usług pralni korzystam tak zawodowo jak i prywatnie. Jestem mega... Aśka Marlena - opinia (1) Jestem po sesji brzuszkowej. Wszystko super, jesteśmy zadowoleni Marlena Kasia - opinia (1) Profesjonalizm na najwyższym poziomie! Kreatywność, estetykę i dbałość o... Kasia