jobe - opinia (1) Od pierwszego telefonu do zakończenia naprawy (łącznie z końcowym... jobe Waldemar - opinia (1) Żenada totalna. Od 2 dni Pocztex Pruszcz Gdański nie potrafi dostarczyć... Waldemar Maria - opinia (1) Drukarnia bardzo pomocna! Uratowali mnie z ciężkiej sytuacji i jako jedyni... Maria
Kasia - opinia (1) Doskonała współpraca oparta na świetnej komunikacji, zrozumieniu potrzeb i... Kasia paulina - opinia (1) Polecam, odaliśmy naszą 5 miesięczna sunie na weekend, wróciła Super... paulina Okultysta - opinia (1) Wspaniałe studio. U nich nie ma to tamto. Jest pstryk! i zdjęcie gotowe. Okultysta kasia - opinia (1) Zawsze pozytywnie, 5 gwiazdek! kasia Piotr - opinia (1) Najlepsze studio fotografii reklamowej! Polecam! Piotr SK - opinia (1) fantastyczne zdjęcia produktów SK Dagmara Dzida - opinia (1) Jak zawsze niezawodny. Dagmara Dzida Ola Szpunar - opinia (1) Najlepsze studio fotografii reklamowej w tej części świata. Polecam! Ola Szpunar Ewa - opinia (1) Najlepsze studio fotograficzne, z jakim współpracowałam. Bardzo polecam Ewa Natasza - opinia (1) Najlepsi w Trojmiescie! Natasza Aleksandra - opinia (1) Pies bezstresowo ocenił pobyt to największa rekomendacja , na pewno powtórzę... Aleksandra Iza - opinia (1) Super profesjonalnie. Jeżdżę tam spory kawałek bo usługa super. Naostrzone... Iza Ewa - opinia (1) super podejście do zwierząt, super sprzęt, ceny przystępne, jest też szpital... Ewa Natalia - opinia (1) Pani bardzo zaangażowana w życie pieska z dużym doświadczeniem. Zostawiłam... Natalia Dorota - opinia (1) Mega pozytywna, sympatyczna obsługa, bezproblemowa komunikacja - szczerze... Dorota Aleksandra Wójcikiewicz - opinia (1) Pełen profesjonalizm, zdjęcia oddają dokładnie efekt o który mi chodziło.... Aleksandra Wójcikiewicz Myha - opinia (1) Cudowna i kreatywna współpraca przy konkursie florystycznym pozwoliła mi na... Myha