Kasia - opinia (1) Profesjonalizm na najwyższym poziomie! Kreatywność, estetykę i dbałość o... Kasia Anna M. - opinia (1) Fantastyczny service. Nareszcie koldry i kurtki puchowe wyprane i Wysuszone-... Anna M. Maciej K - opinia (1) Szajewski Studio zawsze pełen profesjonalizm, wszystko perfekcyjnie. Maciej K
Aleksandra - opinia (1) W studiu Szajewski zawsze możemy liczyć na profesjonalną obsługę, świetny... Aleksandra Karolina. - opinia (1) Fachowo, profesjonalnie, jakoś na tip-top! Karolina. Karolina - opinia (1) Szybkie i dobre tłumaczenia, zaangażowani pracownicy. Polecam! Karolina Zadowolony klient - opinia (1) Bardzo szybki czas realizacji oraz super kontakt z biurem, a do tego... Zadowolony klient Aleks - opinia (1) Nie odbieraja telefonu, 2 paczki zginelo, brak jakiegokolwiek kontaktu Aleks Paulina - opinia (1) Wszystko super! Paulina Dominika - opinia (1) Pracując oraz ucząc się u Maćka Szajewskiego mogę stu procentowo polecić to... Dominika Karina - opinia (1) Współpracujemy wiele lat, zawsze super. Karina Marek Swoboda - opinia (1) Współpracuję ze studiem od kilku lat na miejscu i na wyjazdach. Jest to... Marek Swoboda Magdalena - opinia (1) Profesjonalne podejście do klienta, wszystko czyściutkie, pięknie poskładane... Magdalena Jolanta Stalka - opinia (1) Nie dawno zmarła mi Mama byłam w rozpaczy - z pomocą przyszli mi Panowie z... Jolanta Stalka Maciej - opinia (1) Jedyny lekarz do którego pies lubi iść. Nie wiem co w sobie ma, ale zwierzaki... Maciej Sylwia - opinia (1) Pan przemiły i mega pomocny. Jak najbardziej polecam PhoneWorld na Stogach Sylwia Monika Karnowska - opinia (1) Gdy zobaczyłam u Agaty sesję z owcami, wiedziałam że musimy tam pojechać... Monika Karnowska Piotr Biszczanik - opinia (1) Zrobiona nam super zdjęcia portretowe dla naszej firmy Piotr Biszczanik Marcin - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Najlepsi!! Marcin Mk - opinia (1) Cud miód i malina, takiego pro studio to ze świeczka szukać Mk