Wojtek - opinia (1) Nie ma bardziej profesjonalnego studia fotografii. Wszechstronne i kreatywne... Wojtek Magda - opinia (1) Najlepszy w każdej kategorii! Magda Mirela - opinia (1) Wszystko w najwyższych standardach ! Mirela
Michał - opinia (1) Profesjonalista, zaangażowany polecam Michał Kasia - opinia (1) Polecam usługi tego studia fotograficznego. Jeśli ktoś szuka zdjęć najwyższej... Kasia Krzysztof Fąferek - opinia (1) Suuuper,terminowo,profesjonalizm pełen Krzysztof Fąferek viola - opinia (1) Świetny fotograf, bardzo komunikatywny i nastawiony na top jakość i... viola Agata J. - opinia (1) Najlepsze studio fotografii reklamowej w Polsce. Indywidualne podejście do... Agata J. Błażej - opinia (1) Współpracujemy od 2013 roku, wszystko zgodnie z hasłem studia - Twoje... Błażej Arek - opinia (1) Szajewski.com zadbał o kompleksowa sesję zdjęciową naszej nowej kolekcji... Arek Iwona - opinia (1) Bardzo polecam! Kanapa wygląda jak nowa i pięknie pachnie. Bardzo... Iwona Pashko_BY - opinia (1) Very nice service. Using it constantly. The dog is very happy to stay Pashko_BY Marcin Zdziuch - opinia (1) Zdecydowanie najlepszy fotograf w Trojmiescie. Zdjęcie portretowe które mi... Marcin Zdziuch Grażyna - opinia (1) Byłam miło zaskoczona wizytą w serwisie. Przede wszystkim podejściem do... Grażyna MC - opinia (1) Bardzo profesjonalny zakład. Naprawią wszystko, nie naciągają na drogie... MC Joanna - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Bardzo sympatyczna atmosfera. Polecam. Joanna Beata - opinia (1) Bardzo polecam,miła i sprawna obsługa . Przystępne ceny. Naprawiałam ekran w... Beata KS - opinia (1) Najgorszy serwis z jakim się spotkaliśmy. Urządzenie w naprawie od stycznia... KS Rafał - opinia (1) Codziennie dostaje informacje że paczka zostanie dziś doręczona. Następnie... Rafał Eliza - opinia (1) Polecam po 2 latach współpracy żadnych zastrzeżeń !. Satysfakcja gwarantowana . Eliza