Joanna - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Bardzo sympatyczna atmosfera. Polecam. Joanna Beata - opinia (1) Bardzo polecam,miła i sprawna obsługa . Przystępne ceny. Naprawiałam ekran w... Beata KS - opinia (1) Najgorszy serwis z jakim się spotkaliśmy. Urządzenie w naprawie od stycznia... KS
Rafał - opinia (1) Codziennie dostaje informacje że paczka zostanie dziś doręczona. Następnie... Rafał Eliza - opinia (1) Polecam po 2 latach współpracy żadnych zastrzeżeń !. Satysfakcja gwarantowana . Eliza Nadawca - opinia (1) 13.07.o godz.9.00 wysłałam paczkę priorytet z lublina do Gdanska do... Nadawca Maks - opinia (1) Najpierw chciałem podziękować Mieliśmy już już kilka sesji zdjęciowych w i... Maks Joanna - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tej pracowni. Panie doradzają, obsługa... Joanna Marta - opinia (1) Trafiliśmy dzisiaj z naszym młodym pupilem po zjedzeniu 30 pestek czereśni,... Marta Kamila - opinia (1) Jako osoba nie lubiąca siebie na zdjęciach i kompletnie nie mająca nic... Kamila ja - opinia (1) Zaginięcie przesyłki ja Weronika - opinia (1) Odbyłam kurs i jestem bardzo zadowolona, zdobyłam dużą wiedzę praktyczną jak... Weronika Sław - opinia (1) Pacjent Samsung M31s. Szybka i profesjonalna diagnoza i jeszcze szynsza... Sław Justyna - opinia (1) Skorzystaliśmy z pakietu brzuszek + maluszek i wiem,że lepiej nie mogliśmy... Justyna Grzegorz - opinia (1) Słowa wdzięczności dla Panów Adama i Pawła Makowskich lekarzy z gabinetu... Grzegorz Hanka - opinia (1) Moja psinka już dwukrotnie korzystała z opieki Pani Joli. Piesek zadowolony,... Hanka Marek D. - opinia (1) Życzyłbym sobie, aby w każdym sklepie bym taki poziom obsługi. Zawsze szybko,... Marek D. Piotr - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z usługi serwisu. Wszystko załatwione w ciągu... Piotr Liliana Berdys - opinia (1) trafiłam do naprawdę wspaniałej przychodni weterynaryjnej, A korzystałam już... Liliana Berdys Monika - opinia (1) obsługa na najwyższym poziomie. superancko i szybko!!!! Monika