Magdalena - opinia (1) Pani Maria. Lekarz z powołania. Pani bardzo emtapytczna, miła kotkiem z... Magdalena Karolina - opinia (1) To była moja pierwsza sesja w życiu i ogromnie się cieszę, że trafiłam... Karolina Andrzej Petryna - opinia (1) profesjonalnie wykonane czyszczenie i uszczelnienie lunety Kowa, obraz jak w... Andrzej Petryna
Polecam LoveZnajdź Miłość - opinia (1) Polecam p. Małgorzatę , konkretna rozmowa o warunkach współpracy , szybko... Polecam LoveZnajdź Miłość Michał K. - opinia (1) Oddałem do naprawy firmowego laptopa. Wycenę dostałem jeszcze tego samego... Michał K. Dorota - opinia (1) Polecam z całego serca . Sunia wróciła szczęśliwa Dorota Ania.R - opinia (1) Lekarz na 6+ . Odratowal moja kotkę! Wielka empatia zarowno do człowieka jak... Ania.R Joanna - opinia (1) Gorąco polecam.Nasz psiak już 3 razy korzystał z pobytu w hotelu.Zawsze... Joanna Łukasz - opinia (1) Nasz fotograf nie tylko uchwycił najważniejsze momenty z naszego wesela, ale... Łukasz Paulina Pichiewicz - opinia (1) Cudowna atmosfera sesji, pełen profesjonalizm, ale przede wszystkim pomoc ️... Paulina Pichiewicz JPer - opinia (1) Niedawno odeszła nasza 17-letnia kotka. Dzięki wsparciu, jakie otrzymała w... JPer Joanna Górecka - opinia (1) Po raz pierwszy daliśmy naszego Bordera pod opiekę na razie krótko ale wiemy... Joanna Górecka Julia - opinia (1) Byliśmy na sesji brzuszkowej u Patrycji, serdecznie polecamy. Przepiękne... Julia Cezary - opinia (1) Nasz Pixel ma 2,5 roku. U Pani Joli, która z wielkim zaangażowaniem opiekuje... Cezary Kasia Z. - opinia (1) Bardzo udana sesja. Super atmosfera, a zdjęcia wyszły idealne Polecam Kasia Z. Andrzej - opinia (1) Korzystam z Borderkowa od 6 lat , krótkoterminowo i długoterminowo(... Andrzej klient - opinia (1) Ten oddział to jakiś żart. Dostałam powiadomienie, że przesyłka została... klient Kasia i Dawid - opinia (1) Serdecznie polecamy skorzystanie z usług HP Video Foto Studio. Film oraz... Kasia i Dawid Katarzyna - opinia (1) Szybka reakcja, pełen profesjonalizm i humanitarne podejście. Poprosiłam o... Katarzyna Karolina - opinia (1) Nasz owczarek już od pięciu lat jeździ na wakacje do Pani Joli.Zawsze jest... Karolina