Grzegorz - opinia (1) Słowa wdzięczności dla Panów Adama i Pawła Makowskich lekarzy z gabinetu... Grzegorz Hanka - opinia (1) Moja psinka już dwukrotnie korzystała z opieki Pani Joli. Piesek zadowolony,... Hanka Marek D. - opinia (1) Życzyłbym sobie, aby w każdym sklepie bym taki poziom obsługi. Zawsze szybko,... Marek D.
Piotr - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z usługi serwisu. Wszystko załatwione w ciągu... Piotr Liliana Berdys - opinia (1) trafiłam do naprawdę wspaniałej przychodni weterynaryjnej, A korzystałam już... Liliana Berdys Monika - opinia (1) obsługa na najwyższym poziomie. superancko i szybko!!!! Monika Dawid - opinia (1) Po tym jak mój grafik zawiódł, zadzwoniłem z zapytaniem czy jest możliwość... Dawid Katarzyna - opinia (1) Serdecznie polecam współpracę z Panem Jerzym! Świetna jakość zdjęć,... Katarzyna Marta - opinia (1) Gorąco polecam Patrycję. Sesja brzuszkowa jaką dla mnie zrobiła pozwoliła mi... Marta Dorota - opinia (1) Profesjonalnie. Terminowo. Jakościowo. Kolorowo. Fotografie, które sprzedają. Dorota Bartek - opinia (1) Profesjonalny salon z dronami. Doradzili i pomogli. Bartek BASIA - opinia (1) Jesteśmy już z tym hotelem długo ,opieka super,pani która zajmuje się... BASIA Klient - opinia (1) Malutka lecznica na tyłach kompleksu handlowo-usługowego. Niewygodne dojście.... Klient Katarzyna - opinia (1) Korzystałam kilka razy z usługi tłumaczeń. Pani Marzena Kamińska... Katarzyna Kasia - opinia (1) Polecam, pelen profesjonalizm Kasia Jacek - opinia (1) Od bez mała 30 lat korzystam z usług tego zakładu jubilerskiego, i według... Jacek Piotr Milewski - opinia (1) W Trudnych chwilach Pan Filip zajął się wszystkim. Serdecznie dziękuję. Piotr Milewski Tomek - opinia (1) Profesjonalnie , naprawa nawet rzeczy niemożliwych. Zawsze miło i szybko. Tomek Patryk - opinia (1) zostaniecie z butelkami " To ja się pytam co to za podejście? Lekarz powinien... Patryk Radosław - opinia (1) Skontaktowałem się z firmą bo pilnie musiałem pozbyć się gniazda os z toalety... Radosław