Przez działania Profit Plus oję się o swoją Spółkę (1) Od drugiego półrocza 2017 mam same opóźnienia - deklaracje przychodziły z... Damian Nikomu tego nie życzę (1) Proszę uważać . Księgowość prowadzona w sposób straszny. Obecnie spółka... Paweł Dramat (1) Obsługa klienta na niskim poziomie. Błędy w prowadzonej dokumentacji. Brak... Piotr
Polecam! (1) Szybko! Sprawnie! Mistrzowie wyjątkowych rozwiązań :D Kamil Zdobyłem pewność (1) Dzięki doradcom z Profit Plusa nabrałem pewności w sprawie moich podatków.... Przemysław K. Prawda (1) Okazało się, że to co w innych "doradztwach prawnych" było trudne i nie do... MC poważne podejście do klienta (1) Super! Dawno nie spotkałam się z tak profesjonalną, rzetelną obsługą! Miałam... Marta Obsługa Pani Zuzanny (1) Pani Zuzanna z Profit Plus ekspresowo pomogła nam z problemme podatkowym!... Małgorzata Pełen profesjonalizm (1) Rewelacyjny kontakt, pełne profesjonalizmu podejście do współpracy,... Paweł M. Bezwzględnie odradzam! - Profit MINUS. (1) Bezwzględnie odradzam! - Profit MINUS. ProfitPlus prowadził sprawy mojej... Sebastian Wielgus