Nie polecam (1) Rower zostawiłem na przegląd i wymianę wkładek do tylnego hamulca w środę. Na... Paweł Nie polecam. (1) Za pierwszym razem odpowietrzenie przedniego hamulca 30zl a przy odebraniu... Damian K Często bywam - zawsze zadowolony (1) Nie raz i nie dwa przyszło mi remontować z zaplanowanym wyprzedzeniem, jak i... Piotr Ananicz
Problem z amortyzatorem przednim (1) Zdecydowałem się na samodzielną wymianę amortyzatora przedniego. Wszystko... Tele Polecam (1) Naprawde fachowo po raz kolejny , konkretna i rzeczowa rozmowa po zatym jak... Tomasz naprawa koła mavic ksyrium sl (1) Profesjonalnie, miło i niedrogo! Zamierzam jeszcze skorzystać z usług serwisu. Mirek Żrawski Polecam (1) Miło i profesjonalnie. Niestety brak kilku części na miejscu, ale trudno mieć... Michal Ocena serwisu rowerowego PROGRESBIKE (1) Miła i Profesjonalna obsługa. Dostępność części oraz możliwość wyboru. Ceny... Adam 6 to za mało. (1) Pęknięta szprycha – tył od strony kasety. W minionym sezonie miałem... Andrzej Kodroń Wyjątkowy serwis (1) Najważniejszym punktem przemawiającym na korzyść tego serwisu jest fakt, że... Adam Tylko tu !! (1) Tanio, słownie, dokładnie !! Toxic Rafał - opinia (1) wcześniej byłem na regulacji u Żuchlińskiego- niestety średnio byłem... Rafał Polecam ! (1) Serwisowałem damper i amortyzator - 100% zadowolenia Zbyszek jak najbardziej polecam (1) polecono mi ten serwis gdyż chodziło o prostowanie haka przerzutki a ponieważ... endrju