Projekt Finanse

Kredyty i pożyczki Doradztwo finansowe

Gdańsk, Królewskie Wzgórze 21

Patrycja i Damian Szaniawscy - opinia (1) Pani Magda? Kobieta która z niemożliwego zrobi zrealizowane! Polecamy z... Patrycja i Damian Szaniawscy Gabriel - opinia (1) Profesjonalna obsługa. Bardzo dobry kontakt. Pani Magdalena jest osobą godną... Gabriel Dorota - opinia (1) Nie przebrnęłabym przez proces kredytowy bez wsparcia pani Magdy.... Dorota
Emilia - opinia (1) Magda już drugi raz mi pomogła w załatwieniu kredytu na spełnienie marzeń.... Emilia Karolina - opinia (1) Bardzo polecamy panią Magdalenę . Pełen profesjonalizm, elastyczność i... Karolina Monika i Czesław Gostomscy - opinia (1) Gorąco polecamy!!!!Współpraca z Panią Magdą to była przyjemność. Jesteśmy z... Monika i Czesław Gostomscy Tomasz Rzepkowski - opinia (1) Współpraca z Panią Magdą to naprawdę czysta przyjemność, pomaga w każdej... Tomasz Rzepkowski Kamil i Ewelina - opinia (1) Z usług Pani Magdaleny skorzystaliśmy z polecenia znajomej z pracy.... Kamil i Ewelina Ewelina i Damian - opinia (1) Pełen profesjonalizm, świetne podejście do klienta, rzeczowa pomoc o każdej... Ewelina i Damian Lech - opinia (1) Z całego serca polecam Panią Magdę. Pełen profesjonalizm oraz cierpliwość na... Lech Filip - opinia (1) Bardzo profesjonalna i zaangażowana obsługa na każdym etapie współpracy; od... Filip Polecam (1) Pani Magda pomogła mi z kredytem hipotecznym w Tczewie. Z jej pomocą... Mateusz Wawrzyniak Kompetencja, profesjonalizm, życzliwość (1) Dzięki pani Magdalenie mieliśmy przygotowane oferty kilku banków, spośród... Anna i Andrzej spokój -0 problemów (1) Pani Magda to niezwykle kompetentna osoba. Zarówno dopasowanie ofert,... ewa Polecam (1) Bardzo profesjonalne podejście, porównanie ofert wielu banków. Pani Magdalena... Piotr Anielska cierpliwość i pełen profesjonalizm (1) Czytając poprzednie opinie nie będę ich powtarzać ... ale potwierdzam je i... Agnieszka i Piotrek Polecam!!! (1) Profesjonalna pomoc. Zaangazowanie doradcy w 100%. Kontakt bez wzgledu na... Edyta W 100% polecam! (1) Kompletna obsługa klienta od wstępnego doradztwa kredytowego, poprzez... Piotr Polecam gorąco (1) Pani Magda to profesjonalistka w 100%. Nie mam dość słów pochwały. Naprawdę... Łukasz Od A do Z (1) Magdalena pomogła w podpisaniu umowy od początku do końca idealnie... Tomek