Projekt Finanse

Kredyty i pożyczki Doradztwo finansowe

Gdańsk, Królewskie Wzgórze 21

Najwyższy poziom obsługi klienta (1) Wyjątkowa osoba. Pani Magda dysponuję olbrzymią cierpliwością. Pomimo... Bartek polecam !!! (1) Doradca finansowy godny polecenia! Osoba życzliwa i profesjonalna. Pomogła... Magda K. Profesjonalizm. (1) Wielkie podziękowania dla p. Magdy. Bardzo profesjonalnie podeszła do mojej... Michał
Kredyt hipoteczny (1) Pani Magda to specjalista w swojej dziedzinie, kredyt przyznany w Banku który... Jakub Walkiewicz Profesjonalne podejście do Klienta (1) Pani Magda to profesjonalistka ze świetnym przygotowaniem merytorycznym.... BW Wszystko na 6!!! (1) Pani Magda to Doradca na 6!!! W Opolu nikt tak nie potrafił poprowadzić całej... Daniel Profesjoanlne usługi finansowe (1) Jestem zadowolony z profesjonalnego doradztwo i fachowej pomocy w zakresie... Marcin Nieoceniona pomoc w uzyskaniu kredytu hipotecznego. (1) Bardzo profesjonalne i miłe podejście do klienta. Przede wszystkim bardzo... Arek i Magda Profesjonalnie i bezstresowo (1) Nieoceniona pomoc ze strony Pani Magdy w uzyskaniu kredytu konsolidacyjnego.... Agnieszka Rzetelność (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi, rzetelność w każdym calu. Punktualność,... Kama Kredyt (1) Drodzy Państwo, pewnego dnia zadzwoniła do mnie pani przedstawiając się jako... iceiz profesjonalna obsługa, fachowe doradztwo (1) Jestem zadowolony z obsługi i z całą pewnością mogę polecić. Sprawa zastała... Mariusz W. W 100% profesjonalna obsługa. (1) Pani Magda jest bardzo profesjonalna.Współpraca z nią to czysta przyjemność.... Anna K. Pomoc w ubieganiu się o kredyt. (1) Wspaniały fachowiec, profesjonalista i rzetelny doradca. Dzięki Pani Magdzie... Szymon kredyt hipoteczny i fundusz inwestycyjny (1) Pełen profesjonalizm, kompleksowa obsługa w zakresie doradztwa kredytowegi i... Karol pelen profesjonalizm (1) Bardzo profesjonalne podejscie fachowe doradctwo dziekuje Pani Magdalenie za... blazej Kredyt gotowkowy konsolidacyjny w Deutche Banku (1) Drodzy Panstwo, Polecam Projekt Finanse ze wzgledu na profesjonalizm,... Mariusz Broda Pełen profesjonalizm najszybszy kredyt jaki dostałem (1) Firma Projekt Finanse jest bardzo rzetelną firmą Pani Magdalena dzięki... Błażej Współpraca (1) Jestem w pełni zadowolona ze współpracy. Bardzo dobry kontakt, szybkość w... Kasia