Artur - opinia (1) Zdecydowanie polecam! Naprawa przeprowadzona szybko, a co najważniejsze... Artur Polecam, szybko, fachowo, solidnie. (1) Laptop dla którego w innych serwisach nie dawano już szans, w tym serwisie... Mariusz M. naprawa laptopa (1) szybko, sprawnie w przystepnej cenie viruuss
Naprawa Laptopa (1) Chyba najlepszy serwis Laptopow z jakim mialem stycznosc. Naprawili wszystko... newpolish Serwis Prometeusz,szybko,fachowo i komicznie (1) Jakiś czas temu oddawałam laptopa Fujitsu siemens,laptop po prostu przestał... Zaloba (1) Po pierwszej naprawie i wymianie 3 czeswci (800pln) komputer nadal chodzil... Krzysztof Kus Nie polecam, strasznie drogo i strasznie niesolidnie, zepsuli mi laptopa. (1) Laptop został zostawiony do naprawy z uszkodzoną kartą graficzną, zotał... ??? Tanio i solidnie (1) Naprawili mi laptopa za nieduże pieniądze, a na dodatek zaproponowali mi... Marcin K. Pozytywnie (1) Witam Laptopa dostałem na święta, jednak przez przypadek został on zalany!... Zalewacz laptoów FATALNY SERWIS -... (1) Zepsuł mi się laptop DV6000 nie wyświetlał nic na ekranie. Serwis mi... adam POLECAM!! (1) A ja jednak polecam, szukalem laptopa na prezent, od dawien dawna bylem... Eli Bardzo nie polecam dla laptopów dell (1) Laptopa, który się w ogóle nie uruchamiał oddałem do diagnostyki.Po 12 dniach... Łukasz Omijać (2) Serwis sprawia wrażenie dobrego poziomu. Kontakt bardzo dobry. Na tym koniec.... znak Polecam, goście znają sie na rzeczy ! (1) Biegałem z moim laptopem po całym mieście i żaden serwis nie chciał go nawet... Mariusz- Gdansk a ja nie polecam (2) Mam problem z laptopem (działa ale podejrzewam usterkę) i chciałam go w tej... basia Polecam! - Znają się na żeczy (1) Potrafią szybko i sprawnie diagnozować i mają dostęp do części w naprawdę... M Cz Polecam ten serwis (1) Bardzo miła i rzetelna obsługa. Bez cienia pogardy dla komputerowego laika... Gosia Bardzo dobry serwis (1) Najlepszy serwis z jakim miałem do czynienia. Naprawili mi komputerek za... Piotr Grant - opinia (1) Szybko i profesjonalnie poskładali mój sprzęt do kupy po zalaniu klawiatury,... Grant