Promocje "niepieluszkowe" ;) *** 4 ***

w tesco promocja na obiadki i deserki bobovity 6 w cenie 2--deserki wychodzą po 1,80 a obiadki po 3,12, kaszki 4,66 kupując 3 opakowania

http://www.itesco.pl/promocje/gazetki/49-podstawowa/pliki/hm-gazetka/3.02.2011-9.02.2011/gazetka-3.02.2011-9.02.2011.swf

i kupiłam pajace do spania na sztuki za 10zł rozmiar od 62 do 92
duży wybór
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Promocje

w Rossmannie nadal dwupak chusteczek Bambino za niecałe 11zł. Mleko Nestle junior za niecałe 13zł.

Od jutra w PoloMarkecie: http://promowskaz.pl/okazja/chusteczki-pampers-3-pack-20-gratis

Uzupełniam info o Bebilonie: w gazetce Rossmanna jest mowa o różnych rodzajach, 34.99PLN za puszkę 800g.

moze trafi sie okazja ze 3 w cenie 2 lub 2 za 20zł....chciałabym dostac tak po ok.10zł za karton

W REALu 12.69zł za 350g Juniora, w TESCO jest NAN Active Pro 4 w puszce 800g za 37.99zł, ale to się nie opłaca. Niby "active" jest lepsze niż zwykłe, ale cenowo wychodzi mniej korzystnie.

W Carrefour Nestle Junior jest za niecałe 13zł (350g), jeszcze sprawdzę zaraz gazetki z REALa i TESCO, w którejś też była promocja na Juniora.

Ja dzisiaj kupilam w Biedrze Nan2 za 12,65 to chyba calkiem dobra cena, dotad kupowalam zwykle za 14 z hakiem

W Tesco na Nowowiczlińskiej w Gdyni jest promocja na mleko- różne rodzaje, także kaszki, soki i deserki.

jakby ktoś coś wiedział o promocji mleka NAN Nestle Junior to dajcie znać ..plisss..kończą mi się zapasy:((((((

bebilon ale 2

oferta w makro mleko ok 33 zł i pieluchy- pampers 65zł, w kartonie - nie pamietam ile szt.

w gazetce rossmana co daja w gazetach to jest ze bebilon jest za 34,99 rozne rodzaje ;)

na bebilon 1 nie ma promocji

hej, wicie gdzie są może aktualne promocje na Bebilon 1? albo gdzie wg najtaniej można dostać?

Gdzie teraz jakaś promocja na Bebilon 2 ?

W gdańskim BOBORAJu nadal są dwupaki chusteczek Bambino za 9.99, w Rossmannie za 10.99. Jest tez sześciopak chusteczek Pampers ale nie wiem dokładnie za ile, chyba około 27-28zł.

drogoooooooooooo

http://allegro.pl/chusteczki-nasaczone-bella-happy-sensitive-6x64-i1560167564.html

Najtańsze chsteczki

dwupaki obiadowe w Rossmannie za 8.99 i kaszki Bobovity żółte za 4.49

może wiecie gdzie jest promocja na obiadki BoboVity?

Zostały nam 2 słoiczki ;)

Inne tematy z forum

Pierwsze dni w przedszkolu - przyzwyczajanie (51 odpowiedzi)

Dziewczyny, naczytałam się w necie, że warto stopniowo wydłużać pobyt dziecka w przedszkolu. No...

Sprawdzone sposoby na odchudzanie:) (71 odpowiedzi)

Cześć Dziewczyny! Podzielcie się swoimi sposobami na skuteczne odchudzanie:) Ja muszę zrzucić aż...

Leczenie zębów mlecznych... (18 odpowiedzi)

...dziewczyny, jak wygląda leczenie zębów mlecznych - czy się boruje ząbek tak jak u dorosłego? I...