Promocje "niepieluszkowe" ;)

Chusteczki nawilżane z serii Babydream (Rossman) 4x80 sztuk - 15,99:

http://www.rossnet.pl/images/Rossmann/Portal/BinaryPL/985/166/1220268102180_1008806_FORMAT5_PHOTO_580x0.JPG

Zawieszki do maty i inne (Biedronka):

http://www.biedronka.pl/img/promocja/3NextWeek/2010.02.08/s3_b.gif
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Promocje

my w zeszłym tygodniu załapaliśmy się na końcówkę takiej promocji w Realu :) zawsze kupowaliśmy tam dwupaki chusteczek Pampers (clean and play) - za 9,99 :) teraz podrożały na 10,99 :) ale Mąż wypatrzył 3 ostatnie czteropaki za 14,99 :) aż nie chciałam uwierzyć w cenę ;)

W Tesco rzeczywiście była promocja 4 paczki chusteczek clean and play z pampersa, za 14,99, byłam dzisiaj z rana, i zobaczyłam czerwona karteczke "chwilowy brak Towaru" ;p Rzeczywiscie promocja super, szkoda ze nie bylo.

rzeczywiście moze brak wiedzy na ten temat ,ale na pewno nie specjalnie , teraz wiem o co chodzi i się grubo zastanowię nad kupnem, natomiast mogłaś napisać to w sposób normalny a nie taki jakbym chciała swojemu dziecku zrobić cos złego,kiedyś takie traktowanie innych odwróci się przeciwko Tobie.
A za informację dziękuję i się dokształcę wobec tego.

Tak tak jedź i kupuj wycofane z całej europy butelki z bisfenolem - bo u nas to ludzie wszystko w niby promocji kupią.

Rozumiem, ze kieruje tobą brak wiedzy na temat szkodliwych substancji w produktach dla niemowląt - proponuje poszukać w googlach czegoś na temat szkodliwości bisfenolu a potem z czystym sumieniem kupowanie w super promocjach butelek, smoczków i pozostałych rzeczy dla dziecka zawierających ten związek .

czy tych butelek aventu ( kpl 3sztuki jeśli dobrze wyczytałam) za 20 zł w promocji to dużo było???bo nie wiem czy jechać aż z gdyni

A ja jestem zadowolona z tych auchanowskich. Chyba, że chodzi o typowo wyprodukowane dla auchana to może rzeczywiście chała. Przed świętami kupiłam w auchanie kilka sztuk z kubusiem puchatkiem i hello kitty i rzeczywiście jakościowo super, prane już z 10 razy i nadal żyją i nadal są super :). Dlatego chyba wybiorę się znowu po te kubusiowe :)

w auchan jest masa ciuszkow dla maluchow
piekne body bluzeczki pajace z kubusiem puchatkiem i nie tylko
zwykle body za 3,99

dwie butelki avent 260ml + 125 ml za 20 zl
kosmetyki hippa jonhsona przecenione i chusteczki tez

Tu jest fotka Lwa:

http://www.biedronka.pl/str/2/i/6.php

mam koło siebie 3 Biedronki :P byłam w 1 :) tylko motylek przypadł mi do gustu ;) ale nie było lwa :P nie wiem jak wygląda :P warto go szukać?

i właśnie zastanawiam się nad wypraniem motylka :P

w Selgrosie body i śpiochy za 4.99 i 8.99 super gatunkowo

dzięki :)

Ewwa - proszę bardzo :)

tak robi się "aktywnego" linka :)

image

a my mamy lwa i motylka z biedrony:) trochę sie obawiałam dać córeczce te zabawki to zabawy bo ona wszytsko bierze do buzi,a wiadomo w sklepie każdy dotyka i pełno bakterii na takiej zabawce jest.

na metce jest napisane, ze prac nie można, a ja i tak wyprałam w programie ręcznym i nic się nie stało. jest wszystko ok i bakterii mniej :)

polecam! sa super te zawieszki:)

Dzisiaj byłam w Auchan i jest mnóstwo ciuszków i różnych różności dla maluchów.

aaa nie wiem czy jeszcze sa byly kilka tyg temu w biedronce bodziaki pakowane po 2 szt. za 14,99 tez bardzo polecamy

tez mamy lwa z biedronki bardzo fajny;)

Nestle Junior w Tesco ma być od dzisiaj

2 op. za 20 zł

dzięki :)

ewwa :

{url}strona www{/url}

tylko zamiast tych nawiasow { } dajesz kwadratowe

http://www.e-leclerc.pl/gazetab.php?dir=373&diri=1

Inne tematy z forum

Do mam dzieci z AZS . (37 odpowiedzi)

Prosze o rade , jak radzicie sobie z świądem u dziecka . Córka 7 msc , AZS bardzo mocne , ogolnie...

Wycieczka w przedszkolu (46 odpowiedzi)

Córka ma mieć w piątek wycieczkę w przedszkolu, jadą autokarem do Pucka i Rzucewa. No i tak się...

nnt. Kredyt gotówkowy - proszę o radę (23 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was brał może w ostatnim czasie kredyt gotówkowy (ok 30tys.) i mógłby się podzielić...