Sprzedający - ocena (1) Szybka sprzedaż drogiej nieruchomości bez publikowania oferty w internecie.... Sprzedający Inwestor - opinia (1) 2 kupione mieszkania inwestycyjne dzięki Karolowi z Property w Sopocie.... Inwestor Malwina - opinia (1) Specjaliści od ofert inwestycyjnych. Nie nadążałam wpuszczać kolejnych... Malwina
Maria Pejkowska - opinia (1) Zdecydowanie i na 6* polecam współpracę z Panem Karolem Stodulskim. Miałam... Maria Pejkowska Dorota Niecikowska - opinia (1) Polecam Pana Karola Stoduskiego. Sprzedal nasze mieszkanie w Sopocie... Dorota Niecikowska Dominik - opinia (1) Polecam mojego imiennika Pana Dominika Antkowiaka, prawdziwy profesjonalista. Dominik Jakub - opinia (1) Serdecznie polecam Pana Dominika. Rzetelny, uczciwy i bardzo pomocny. W... Jakub Grzegorz - opinia (1) Bardzo przyjemna współpraca, szybko i profesjonalnie Grzegorz Marmur - opinia (1) Wszystko poszło gładko, super obsługa, zwłaszcza Pan Dominik - konkretny,... Marmur Damian - opinia (1) Firma na odpowiednim miejscu , cechuje ją pracowitość , rzetelność ,... Damian Małgorzata - opinia (1) Pani Marta ma smykałkę do sprzedaży w miesiąc pomogła nam znaleźć kupców na... Małgorzata Karolina R - opinia (1) Polecam pana Karola Stodulskiego, szukałam mieszkań inwestycyjnych i znalazł... Karolina R Kupujący - opinia (1) Profesjonalizm i bardzo miła obsługa Pana Karola Kupujący Marcin Barański - opinia (1) Polecam Panią Izabelę Truchan. Sprawna sprzedaż kawalerki przy ul.... Marcin Barański Basia - opinia (1) Polecam! Współpracowałam z panią Joanną przy sprzedaży mieszkania w Gdyni.... Basia Alfred - opinia (1) - Bardzo dziękuję za pomoc w wynajęciu mieszkania Pani Izabeli z Property. W... Alfred Jola R. - opinia (1) Serdecznie polecam usługi biura nieruchomości Property, a w szczególności... Jola R. Joanna Dąbek - opinia (1) Dziękuję Pani Izabeli Truchan za sprawne przeprowadzenie sprzedaży naszego... Joanna Dąbek Katarzyna - opinia (1) Super biuro! Polecam serdecznie panią Joanne, z która sprzedaliśmy swoje... Katarzyna Milena Podgórna - opinia (1) Super obsługa! Jak najbardziej polecam współprace z biurem nieruchomości... Milena Podgórna