Magda - opinia (1) Korzystałam z usług p. Marcina przy wynajmie mieszkania. Bezproblemowa... Magda Michał - opinia (1) Sprawy są załatwianie szybko i skutecznie, bezproblemowy kontakt. Pani... Michał Julian Kostrzewski - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z biurem, ale przede wszystkim z pracy... Julian Kostrzewski
Urszula - opinia (1) Rzeczowo, sprawnie i bez stresu. Polecam wszystkim, którzy nie chcą martwić... Urszula Michał - opinia (1) Polecam współpracę z Biurem property. bardzo pomógł nam w sprzedaży... Michał Beata P - opinia (1) Polecam współpracę z biurem, sprzedaż szybka i bez problemów. Szczególne... Beata P Maja - opinia (1) Ogromnie polecam biuro nieruchomości Property w Sopocie, w szczególność... Maja Katarzyna - opinia (1) Z całego serca polecam panią Joannę. Zajęła się sprzedażą naszego mieszkania... Katarzyna Natalia R - opinia (1) Sprzedaż mieszkania z Panią Klaudią była bardzo profesjonalna. Na każdym... Natalia R Kuba - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam współpracę z biurem nieruchomości Property w... Kuba Kinga Bury - opinia (1) Bardzo dziękujemy Pani Laurze za pomoc w kupnie naszego wymarzonego M. Pani... Kinga Bury Zadowolona klientka - opinia (1) Serdecznie polecam współpracę z tym biurem! :) Zadowolona klientka Aleksandra - opinia (1) Polecam panią Klaudię, pełen profesjonalizm! Aleksandra Monika - opinia (1) Bardzo się stresowałam przed kupnem mieszkania, ale pan Marcin z Property... Monika Tomek - opinia (1) Super rzeczowa i merytoryczna obsługa, kilka propozycji do wyboru, miła... Tomek Iga Pietryszek - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam współpracę z Panią Laura. Sprzedaz nieruchomosci... Iga Pietryszek Miłosz - opinia (1) Bardzo polecam biuro nieruchomości Property. Pani Klaudia S. profesjonalnie i... Miłosz Przemysław - opinia (1) Mieszkanie sprzedane w ekspresowym tempie dzięki p. Marcinowi Mielewczykowi.... Przemysław Igor Sobierski - opinia (1) Mieszkanie schludne, czyste i ładnie przygotowane pod wynajem, brak... Igor Sobierski Monika - opinia (1) Bardzo polecam sympatyczną Panią Laurę, świetny kontakt, profesjonalne... Monika