Iwona Gd - opinia (1) Gorąco polecam!! Początkowo byłam sceptycznie nastawiona do współpracy z... Iwona Gd Lukasz - opinia (1) Najlepsze biuro z jakim miałem okazję współpracować. Pani Aleksandra... Lukasz Niedoszły klient - opinia (1) Nie polecam, prowizja od kupującego 2%. Jeszcze przed pokazaniem... Niedoszły klient
Alicja - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z pomocy przy sprzedaży mojego mieszkania i przy... Alicja Magda - opinia (1) Kupiłam wymarzony dom z biurem "property". Pełen profesjonalizm, budowanie... Magda Mariusz - opinia (1) Bardzo rzetelna firma i profesjonalni agenci. Opieka nad ofertą i transakcją... Mariusz Zadowolona Dama - opinia (1) Mieszkanie przez Panią Patrycję sprzedane w ciągu tygodnia! Masa innych... Zadowolona Dama Marian - opinia (1) Bardzo polecam to biuro. Dałem się przekonać do umowy na wyłączność i... Marian Brygida - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa, wszystko jasno i zwięźle! Przez cały proces... Brygida Grażyna ~W - opinia (1) Polecam serdecznie! Mieszkam na Śląsku i zakup mieszkania w Gdyni był dla... Grażyna ~W Olga - opinia (3) Stanowczo odradzam współpracę, Pani nie ogarnia nieruchomości które ma... Olga Dagmara - opinia (1) Stanowczo odradzam. Na kazdym etapie transakcji widac brak profesjonalizmu.... Dagmara Barbara - opinia (1) Polecam to biuro z całego serca, pomogli mi w sprzedaży mieszkania... Barbara Aleksandra - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z konkretnej i szybkiej pomocy. Z biurem Property... Aleksandra Pani Krystyna - opinia (1) Długo miałam problem ze sprzedażą domu, ceny kupujących były przesadnie... Pani Krystyna Bożena - opinia (1) Polecam szczególnie Panią Aleksandrę, która służy na każdym etapie przy... Bożena Sylwia - opinia (1) Świetna kompleksowa i profesjonalna obsługa! :) Polecam każdemu kto nie chce... Sylwia Andrzej - opinia (1) Profesjonalna i szybka obsługa ! Dzięki Property sprzedałem mieszkanie w... Andrzej Jan - opinia (1) Jedno z ostatnich biur w trójmieście, które wymaga zapłaty 2% prowizji od... Jan Grzegorz - opinia (1) Współpraca z Panią Sandrą to wielkie wsparcie dla kogoś, kto nie ma czasu... Grzegorz