Proteza zębowa na NFZ. Czas oczekiwania, a moze da sie lepiej???

Cześć! Za pare dni czeka mnie usunięcie większości zębów na górnej szczęce zostana mi ze dwa a na dolnej z 5, czyli jednym słowem proteza! I mam pare pytań bo nie mogę odszukać info jakie mnie interesuje w internetach :) . Po pierwsze po usunięciu zębów będę musiał udać sie do protetyka, i tu pytanie : jaki jest czas oczekiwania na taka wizytę żeby zrobić ten odlew, odcisk czy jak to tam sie nazywa. I następnie po takim odlewie ile czeka sie na protezę? Druga sprawa jest taka, jak wszyscy wiemy NFZ kasa nie sypie więc te protezy podobno tez nie sa super jakości no i pytanie jest takie, czy da radę zrobić taki cwancis :) by proteza niby byla na NFZ ale bym doplacil by była z lepszych materiałów itd.? Bo w całości nie jestem w stanie opłacić takiej protezy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Proteza zębowa na NFZ. Czas oczekiwania, a moze da sie lepiej???

Niczym sie nie rozni. Idz zrob i sie usmiechaj
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

okulista dzieciecy w gdansku na nfz (3 odpowiedzi)

Witam, jak w temacie poszukuje okulisty dla 3 miesiecznego synka. Sprawa jest dosc pilna, bo juz...

Gadżety erotyczne dla kobiet (6 odpowiedzi)

Witam Od pewnego czasu jestem samotna. Brakuje mi seksu. Myślałam żeby kupić sobie jakiś...

onkologia na Zaspie?? (12 odpowiedzi)

jaka jest Wasza opinia na temat oddzialu onkologicznego na Zaspie. Pilnie potrzbuję informacji na...