Hania - opinia (1) Bardzo, bardzo, bardzo polecam Hania SUPER!!!! (1) Takich lekarzy to ze świecą szukac! Nie są nastawieni na kasę, a na... Kinga Polecam!!!!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z tej lecznicy i nie zamierzam jej zmienic.Podejscie... Hania
No words are needed (1) Lekarze w pełnym tego słowa znaczeniu. Zarówno jeżeli chodzi o wiedze jak i... Paco P. Polecam! (1) Pomimo tego,że mój piesek zmarł, serdecznie polecam pana Kończaka.... Natalia Komentarz do opinii Pani Malwiny (1) Aby posiadać pięknego i silnego Nowofundlanda najpierw trzeba mieć o tej... Beata Polecam (1) ... westwind Sprostowanie do poprzedniego.. (1) Chyba musze przeprosić.. troche byłam zdenerwowana.. wiele razy otrzymałam... megi Polecam!!! (1) Pan Jerzy jest bardzo dobrym weterynarzem, z sercem podchodzi do swoich... lena KASIA - opinia (1) Bardzo Bardzo Polecam. Panowie uratowali mojej suńce życie. lekarze z kliniki... KASIA Super!! (1) Polecam z całego serca!! Stała Klientka pogrążony w żałobie - opinia (1) Panowie nastawieni na zarabianie pieniędzy, a pacjentowi laikowi wciskają... pogrążony w żałobie POLECAM WSZYSTKIM! (1) Moj pies to moje oczko w glowie i jego zdrowko moge powierzyc tylko Dr... duke Długoletnia klientka (1) Jeżdżę do Rumii z moim pupilem z Chyloni mimo że wokół mmam kilku weterynarzy... długoletnia klientka super (1) Mialam problem z psem , kilku weterynarzy mnie nacignelo na kase, polecono mi... kasia NIE POLECAM (1) NIE POLECAM TEJ LECZNICY Andrzej Kowalski mm - opinia (1) Lekarze o WIELKIM sercu. Jakość leczenia rewelacyjna!!!! Jednym słowem jeśli... mm super!!!! (1) TAkich lekarzy dla naszych pupilow powinno byc wiecej.Panowie jestescie... BArt