Polecam (1) Zdecydowanie polecam. Sama trafilam tam z polecenia i jak najbardziej- nie... R.K. Odradzam!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Nie polecam lekarza Jarosława Kończaka!!Byłam na wizycie kontrolnej oraz 2gim... * Świetny weterynarz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) Polecamy wszystkim bardzo bardzo bardzo. Uratował życie mojemu Maxowi już 2... Max z rodziną :)
Polecam wszystkim kochającym zwierzęta! (1) Cieszę się bardzo, że trafiliśmy w końcu z chorującą kotką w dobre ręce,że... Renata Pietras JERZY KOŃCZAK (1) Byłam dzisiaj u Pana Jerzego na zdjeciu rendgenowskim z moim małym labradorem... ewelina Jerzy Kończak (1) Od kilku lat walczyłam u swojego psa z zapaleniem uszów, jeździłam od lekarza... Ania Lekarz z prawdziwego zdarzenia. (1) Jestem zachwycona! Pan doktor (byłam u tzw. Seniora :-)) wykazal sie wiedza... Justyna Kabza Sonia - opinia (1) Jeden weterynarz"debil" faszerował mi sunię zastrzykami i kasował grube... Sonia Profesjonaliści (1) Mam już trzeciego psa więc korzystałem z usług różnych lekarzy na szczęście... Andrzej Kara - opinia (1) Polecam dr Jerzego. Dobre, zdrowe podejście do zwierzęcia, jak trzeba to... Kara Ewa Langowska - opinia (1) nie ma lepszych lekarzy weterynarii w całym trójmieście, polecam wszystkim... Ewa Langowska Rewelacja (1) Dr Jerzy Kończak to najlepszy weterynarz u jakiego kiedykolwiek byłem ze... Paco Super wet ! (1) Wady wrodzone mojego psa rozpoznał dr Jerzy i od 3 lat pomaga w utrzymaniu... Ania polecam (1) Korzystaliśmy wiele razy, od kilkudziesieciu juz lat..zawsze my jak i nasi... Magda Polecam Profesjonalny Wet. (1) Zmienilem weta gdynskiego... na Pana Jaroslawa Konczaka i moge powiedziec ze... Bart Wadliwa diagnoza (1) W/w lekarz polecany przez wszystkich wg mnie jest przereklamowany,... Gdynianin superdoktor Jerzy (1) Opiekuje sie moimi kocurami od dawna, ma wielkie serce i świetne podejście do... abakus leczenie kota (1) doktor tak usunal kamien nazebny ze kamien nadal jest wyrwal zeby i kot w... bozena Polecam :) (1) Pan Kończak jest świetny!!! Lecze tam mojego kotka i pieska od 6 lat i jestem... Pati SUPER WETERYNARZE (1) Witam wszystkich czytających opinie,ja od ośmiu lat lecze swoje psy w tej... grazyna skiba