Rewelacja (1) Rewelacyjne przedszkole do , którego dziecko chodzi z wielką ochotą, a nawet... Tata Dziecko lubi tam spędzać czas! (1) I to jest chyba najlepsza rekomendacja. 2,5 letni maluch świetnie się... mama Kolesiostwo nawet w przedszkolach... (1) Zgodnie z wszelkimi terminami zapisałam córkę do tego przedszkola. Nie... Wściekła Matka
Gosia - opinia (1) Moja córeczka chodziła do tego przedszkola dwa i pół roku. Była zachwycona, a... Gosia prawdziwy azyl dla dzieci (1) Posyłam już od 3 lat do Chatki moje pociechy i muszę powiedzieć, że jestem... Mariola mama 5-latka - opinia (1) Jestem zadowolona, ponieważ moje dziecko czuje się tu dobrze i z chęcią... mama 5-latka Moim zdaniem ocena "dobra -" (1) Ja również mam mieszane uczucia. Panie opiekunki są faktycznie bardzo miłe i... troskliwa mama Mama Synków Magazynków - opinia (1) Bardzo kontaktowe i zaangażowane Panie Magda i Malgosia, syn bardzo... Mama Synków Magazynków Otoczenie tragiczne (1) Opieka nad dzieckiem bardzo dobra, ale otoczenie tragiczne. Często wieczorem... Gdańszczanka zadowolona mama - opinia (1) Polecam wszystkim to przedszkole, mój synek chodzi do oddziału na Ujeścisku i... zadowolona mama Serdecznie polecam (1) Panie w przedszkolu profesjonalnie przygotowane najważniejsze jest dla nich... mama bardzo dobre przedszkole (1) Ciche, kameralne, malo dzieci w grupach.Co najważniejsze, siostry są miłe,... Ania fatalne Panie (1) Wszystko mozna zniesc: malo zabawek, starzejace sie sprzety - ale nie fatalne... Mama rozczarowana Z sentymentem... (1) Po 2 latach, a córka nadal wspomina pyszne jedzonko, w szkole już takiego... Agata Daniel - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z tej placówki.Opieka i nauka bardzo dobra.Plac... Daniel Polecam (1) Zajęcia bardzo ciekawe, prowadzone tematycznie. Zarówno dziecko spokojne jak... Jola Polecam... (1) Nie jestem zwolenniczką państwowych przedszkoli, ale to jest wyjątkowe.... Mama Nie polecam !!!!!!!!! (1) Synek wiecznie był głodny, odparzenia na pupie, poza tym przyjechałem... Olo każdy ma swoje zdanie! (1) Ja także miałam dziecko w tym przedszkolu i nie zgadzam sie z krytycznymi... G. Parylak Wspomnienia.. (1) Chodzilam do 10 w latach 84-87. Moja corka Matylda zaliczyla dwa lata w tym... Magda I Matylda