Wspaniałe przedszkole! (1) Piękna placówka, duże, doświetlone sale, zadbany ogród z bezpiecznym placem... ilona Świetne przedszkole - dziękujemy i polecamy! (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z przedszkola i bardzo miło je wspominamy - kadra... Robert Super przedszkole! (1) Bardzo jestem zadowolona z opieki i nauczania w przedszkolu!! Moja córka z... Ania
Z najlepszymi życzeniami (1) Chcielibyśmy bardzo podziękować za ten rok współpracy, a raczej pracy z... ANNA Super (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni zarówno z "Przedszkola"jak i z osób w nim... Krystian Wspaniałe miejsce i ludzie (1) Przedszkole Montessori nr 1 wspominamy z tęsknotą. Po przeprowadzce do... Anna Świetne przedszkole (1) Moje córki chodziły przez ponad 2 lata do tego przedszkola i jesteśmy bardzo... Przemek Piękne przedszkole. Montessori skrojone na nasze czasy. (1) Byłam tam wprawdzie tylko raz, ale zrobiło na mnie bardzo pozytywne wrażenie.... jadwiga bądzio Super przedszkole (1) Wspaniała kadra, bardzo dużo obcowania z językiem angielskim, bardzo fajne... Paulina Polecam (1) Przemiła atmosfera, wypełniona zrozumieniem i szacunkiem dla drugiej osoby.... Ewa Galka Super przedszkole (1) Bardzo dobre przedszkole Andrzej Kluska Polecam! (1) Jestem mamą dwu letniego chłopczyka,szukamy dobrego przedszkola.Po wizycie w... Klaudia Polecam!! (1) Super Przedszkole! Pelen Profesjonalizm. Super podejscie do dzieci. Pelna... Anna Przedszkole (1) Bardzo dobre przedszkole! Kadra znakomita!! Polecam bardzo serdecznie! Moja... Anna Wyjatkowe przedszkole :) (1) To bylo pierwsze przedszkolne doswiadczenie zarowno Antosia jak i nasze, i... Monika