Urodziny "Bajeczna Przystań"
Witam, a Ja polecam sale zabaw "Bajeczna Przystań" na Raciborskiego 1a w Pruszczu Gdańskim. Sala jest od niedawna ale dwa razy w tygodniu oddaje tam córeczkęi a koszt urodzin to 230 zł wraz z dekoracjami. Maksymalnie 12 dzieci się tam zmieści. Ja akurat miałam na 9 dzieci i było super. Pani bardzo życzliwa i oddana dzieciom, dzieci nie były karcone za zepsute zabawki czy poplamiony dywan. Bardzo dużo konkursów i wszystko zrobione według moich wskazań.Rodzic może siedzieć tam razem z dziećmi i otrzymuje kawę oraz ciasto. Dodatkowo dzieci na początek dostają ciepły posiłek, potem tort i suche przekąski. Na koniec paczuszki dla gości. Na przywitanie wielkie bańki mydlane. Urodzinki miałam oczywiście tematyczne: 'Księżniczki", jedna z prowadzących Pań przebrana była za księżniczkę i witała dzieci. Sala dosyć malutka ale wiem,że moja córka jest tam biezpieczna bo Pani zwraca uwagę na wszystkie dzieci i razem z nimi się bawi. Dodatkowo jest malowanie buziek i robienie zwierzątek z baloników. Serdecznie polecam. W razie co podaje e-maila: bajeczna_przystan@wp.pl
0
0