Przedszkole Żagielek i inne w Rumi

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
W necie same stare opinie na temat tego przedszkola, czy któraś z Was posyła tam dziecko? Moje niestety nie dostało się do wybranej placówki i szukamy prywatnego/niepublicznego. Podzielcie się opiniami na temat przedszkoli w Rumi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Przedszkole Żagielek i inne w Rumi

Mój syn od września chodzi do "Rezydencji Malucha" i jestem bardzo zadowolona z tego przedszkola. Też się nie dostał do państwowego, więc znalazłam mu to. Panie są tam bardzo miłe, jedzenie dobre, miła atmosfera itd.
O "Żagielku" nic nie wiem.
Pozdrawiam i życzę miłego wybierania przedszkola:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dziękuję. Do "Rezydencji..." niestety również się nie dostaliśmy :(
Zastanawiam się również nad Puchatkiem bo tam są miejsca.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A zapisałaś się na listę rezerwową? Bo bardzo często jest tak, że mamuśki zapisują dzieci do kilku przedszkoli, a potem robią się wolne miejsca. Do mnie na przykład we wrześniu zadzwonili z "Pod Topolą" i ze "Skrzata". Ale mój młody już się przyzwyczaił (po 2 tygodniach płaczu) do pań i dzieci, więc już go nie przepisywałam.
I jeszcze coś, za żadne skarby nie dawaj młodej do "Bajki" na ul. Kościelnej. Tam bardzo czuć wilgoć i dzieci chorują od tego.

Tak, jesteśmy na 2-gim miejscu na liście.

Jeżeli miałabym polecać jakieś przedszkole to tylko Domowe Przedszkole w Rumi Janowie. Byłam bardzo mile zaskoczona postępami syna. Atmosfera też na plus.

Inne tematy z forum

Nowe Janowo (4 odpowiedzi)

W okolicy, gdzie powstało osiedle, dostępna jest pełna infrastruktura zapewniająca wygodne życie...

Locus (7 odpowiedzi)

Osiedle Locus będzie położone w Rumi Janowo na rogu ulic Dąbrowskiego i Stoczniowców. Teren...

Codzienne nocne buczenie jakiejś maszyny w Rumi (4 odpowiedzi)

Czy słyszycie od kilkunastu dni codzienne nocne buczenie? Problem w tym, że słychać je...