Zmiany... (2) Od kiedy zmieniła się S. dyrektor w przedszkolu nastąpiła ogromna zmiana.... Anna Widzę same pozytywne zmiany (1) Jako rodzic zauważam również dużo pozytywnych zmian zachodzących w... Maria Zadowolona (1) Ja również jestem bardzo zadowolona z Przedszkola. Ja, jak i moje dziecko!Z... Iwona
Widzę pozytywne działania (1) Witam Ja uważam, ze Przedszkole jest świetne... Jestem zadowolona z... Kasia Opinia (1) Gdy czytam takie „smutne historie” ( poprzednia opinia) , to zastanawiam się... Arek L. woźna (1) Przedszkole straciło na tym, jak odeszła pani Kasia ( ta młodsza ),co była... Rodzic przedszkolaka wiem,że oddaję dziecko w dobre ręce... (6) Jestem mamą dziecka z najmłodszej grupy.Z wielkim zaufaniem prowadzę dziecko... mama 3-latka bardzo dobre przedszkole (2) Jestem bardzo zadowolona i nie zamieniłabym na żadne inne. Rodzinna,... mama fajne, ale (4) może by tak więcej uśmiechu u wychowawców.... lepiej nie podchodź i nic od... :) wielka rotacja nauczycieli (1) brakuje nam ciepłej s.Andrei.... ana Warto! (1) Jeśli ktoś jest katolikiem i pragnie w tej wierze wychowywać swoje dzieci to... gdynianka Czysto i domowo, ale prosimy o wiecej usmiechu (1) Chyba przedszkole najbardziej zadbane czyste i najpiekniej wyposażone w Gyni.... Iza