Re: Przedszkole na Jasieniu - pytania
Jedno moje dziecko kończy tam edukację, a drugie zaczyna w tym roku. Mogę z całą pewnością potwierdzić, że przedszkole jest dobre. Moje starsze (rocznik 2009) kończąc przedszkole (choć już nie musi, bo nowa podstawa programowa tego nie wymaga) czyta i pisze, widzę, że codziennie robione jest mnóstwo różnych zadań. Dodatkowo jest dużo zajęć typu gimnastyka, rytmika, hiszpański, często są teatrzyki, panie same organizują jakieś występy, tańce, rodzice sami przygotowują przedstawienie dla dzieci (jak tego chcą my już trzeci raz), są wycieczki, zapraszani są znani goście. No najważniejsza dla mnie rzecz grupa z lektorem angielskim. Mam nadzieję, że w tym roku powstanie. Codziennie, po 5 godzin jeden z opiekunów porozumiewa się z dziećmi tylko w języku angielskim. Pani są fajne. Nam akurat zmieniały się często, więc mam rozeznanie. Plac zabaw jest fajny. Co roku Pani dyrektor coś dostawia, wymienia. Ona dba o swój biznes. Przedszkole ma również wspaniałego Pana "Złotą Rączkę" - Pana Mariana, którego dzieciaki uwielbiają:) Polecam.
0
0