Przedszkole nr 13

Przedszkola

Gdynia, Widna 15

zadowolony (2) nie zgadzam się z tą opinią. Mój syn chodził do grupy pani Grażyny w tym... mama z grupy pozdrawiam (1) Droga pani Grażynko...z moją córeczką serdecznie panią pozdrawiam, zyczymy... mama z córcią Wspaniałe przedszkole z niestety jednym "ale.." (3) Ktoś wcześniej wspomniał o Pani Sabince- ta kobieta to ANIOŁ na ziemi :-)... Anna
Pani Grazyna :( (1) Zgadzam się zdecydowanie z przedmówczynią, absolutnie. Miniecie się z... mama JULITA - opinia (1) MOJA CORCIA UCZESZCZA DO PRZEDSZKOLA OD 09.2011R.JESTEM ZADOWOLONA,PANIE SA... JULITA POZYTYW! (1) Przedszkole to jest godne polecenia. Posiada wszystkie atuty profesjonalnej... Ikarus barbara - opinia (1) Faktycznie przedszkole super. I zgadzam się niestety, że gdyby nie osoba pani... barbara evi - opinia (1) A ja polecam to przedszkole wszystkim rodzicom. Przemiły personel (co do pani... evi Rumburak - opinia (1) Jak najbardziej zgadzam się z powyższą opinią. Personel, jedzenie,... Rumburak Świetna przedszkole! Poleca!!! (1) Moje dziecko uczęszcza do tego przedszkola i jesteśmy wraz z mężem bardzo... anka najlepsze przedszkole w gdyni polecam (1) dobra opieka wyzywienie dobre dzieci wracaja z tamtad usmiechniete i z... klaudia