Przedszkole nr 21 Bajnutkowo

Przedszkola

Gdańsk, Wolfganga Amadeusza Mozarta 33

Małgorzata - opinia (1) Bardzo dobre przedszkole, piękny ogród przedszkolny, dzieci regularnie sadzą... Małgorzata M. - opinia (1) W tym przedszkolu kierują się słowami Janusza Korczaka "Dziecko chce być... M. Natalia - opinia (1) Przedszkole, które jest jak drugi dom. Panie dbają o to by każdy dzień był... Natalia
Bardzo polecam (1) Moja córka przez 4 lata uczęszczała do tego przedszkola i na zakończenie obie... Katarzyna Rozczarowany ojciec (2) Jestem rozczarowany jeśli chodzi o higienę w przedszkolu tzn dziwie się... Ojciec Brak higieny (2) Najbardziej rażący choć nie jedyny w przedszkolu jest brak higieny. Ubikacje... Rodzic zadowolona (1) Jak najbardziej jestem zadowolona z Bajnutkowa. Moje dzieci są tu szczęśliwe,... mama 2jki dzieci POLECAM !!!! (1) W stu procentach zgadzam się z poprzednimi opiniami na temat przedszkola.Jako... mama 3- latka Super przedszkole...Polecam (1) Wspaniałe przedszkole, atmosfera tam panująca jest bardzo przyjazna, moje... Mama Polecam (1) Chodzi tam juz moje drugie dziecko i mialem okazje poznac to przedszkole... Maciek Polecam (1) Przedszkole położone z dala od ulicznego zgiełku z pięknym, wielkim ogrodem.... Magda :) (3) Plusy duży plac zabaw, super lokalizacja z dala od głównej ulicy Minusy... Mama Naprawdę super Przedszkole (1) Mója córeczka chodzi do Bajnutkowa i jest bardzo zadowolona, bardzo dobre... tata Polecam Bajnutkowo (1) Jestem szczęśliwa, że moje dziecko chodzi do Bajnutkowa. Miła atmosfera,... mama Przedszkole jest O.K (2) Panie są sympatyczne, różnorodność posiłków, lokalizacja, plac zabaw są... tata Zadowolona Matka (1) Jestem bardzo zadowolona z tego, że moje dziecko trafiło do przedszkola nr 21... JUSTYNA Super (1) Super kadra, super atmosfera, super lokalizacja. Przedszkole godne polecenia greg Symot - opinia (1) Rewelacyjne przedszkole, którego głównym atutem jest podejście wychowawców do... Symot Placówka godna polecenia (1) Placówka godna polecenia pod każdym względem. Znakomita opieka i doskonała... Zojka Świetne przedszkole (1) Do tego przedszkola od 3 lata chodzi moja corka, która jest zachwycona i... Beata Tubis