Przedszkole nr 33

Przedszkola

Gdańsk, Sebastiana Klonowicza 1A

Opieka ??? (2) Niedawno mój mąż był odebrać dziecko , które zastał zamknięte w w sali bez... Marlena mama - opinia (1) Przedszkole jest rewelacyjne, opieka super, Panie wkładają wiele serca w... mama Polecam :) (1) Z przedszkola jestem bardzo zadowolona, a przede wszystkim moj synek, ktory... mama
super przedszkole (1) Wspaniała opieka, mnóstwo zajęć, teatrzyki, rytmika i ogrom piosenek już po 1... Ania ;D (1) Uczęszczałam do tego przedszkole 9 lat temu, o tego czasu na pewno dużo się... Czoko popieram!dziecko wróciło z wycieczki wniebowzięte!! (1) mój maluch właśnie zakończył uczęszczanie do I gr z wielkim bólem serca!... zadowolony tata super zorganizowany Dzień Dziecka!!!!!! (1) rewelacja , duże brawa dla Dyrekcji i Opiekunek za wspaniałą wycieczkę dla... alicja super przedszkole (1) szczerze polecam innym rodzicom,zeby posyłali tam dzieci. Moja córka po... matka Fajne przedszkole (1) Nie gorsze niz inne, widac, ze nauczyciele wkladaja serce w swoja prace ...... ojciec Katarzyna Jarosz-Węsierka - opinia (1) Mój synek Krystian będzie kończyć w tym roku zerówkę. Chodzi już 4 rok i... Katarzyna Jarosz-Węsierka pianobar - opinia (1) Poczytałam sobie opinie rodziców na temat przedszkola i zastanawiam się... pianobar porazka (1) Moje dziecko chodzi do II grupy i niestety jestem bardzo niezadowolona. Jedna... ania Komentarz (1) Moje dziecko kończy zerówkę w tym roku. Bardzo fajna grupa , prowadzona... Rodzic zadowolony