Brygida - ocena (1) Bardzo polecam firmę Brygida Ania - ocena (1) Polecam z czystym sumieniem. Super ekipa ,dba o przewożone rzeczy jak o... Ania Dorota - ocena (1) Wszystko sprawnie i profesjonalnie. Najlepsza firma Dorota
Michalina - ocena (1) Gorąco polecam, świetne podejście do klienta Michalina Eryk - ocena (1) super bardzo polecam Eryk Wiktoria - ocena (1) Super firmą polecam z całego serca !! Wiktoria Hania - ocena (1) Panie Krzysztofie dziękuję za usługę! Wszystko solidnie zabezpieczone i... Hania Natalia Bierecka - ocena (1) Pierwszy raz w życiu nie musiałam się niczym martwic przy przeprowadzce.... Natalia Bierecka Anna Cz. - ocena (1) Bardzo dobrze, niedrogo i w super atmosferze. Polecam wszystkim. Anna Cz. Xenia - ocena (1) Korzystaliśmy z tej firmy kilkukrotnie, przy małych zleceniach ale również... Xenia Patrycja - ocena (1) Firma godna polecenia. Panowie poważnie podchodzą do swoich obowiązków.... Patrycja Paulina - ocena (1) Super firma i podejście do klienta. Wszystko załatwione za wysokim poziomie.... Paulina Ania - ocena (1) Sprawna przeprowadzka, Panowie dobrze zabezpieczyli i zapakowali rzeczy, cena... Ania Anna - ocena (1) Rzetelnie, na czas, zawsze dostępni! Bardzo polecam!!! Anna Martyna - ocena (1) Zadzwoniłam i praktycznie z dnia na dzień udało mi się ogarnąć przeprowadzkę!... Martyna Teresa - ocena (1) Solidna firma, sprawna przeprowadzka. Można śmiało korzystać z usług tej firmy. Teresa M - ocena (1) Polecam firmę. Sprawnie M Marek - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta, wszystko ładnie sprawnie. Marek Piotr - ocena (1) Gorąco polecam. Zawszcze szybko i w dobrych pieniadzach. Zarówno ja ,jak i... Piotr Ania - ocena (1) Polecam, firmę miła obsługa, rzetelna,godna polecenia.Wszystko w terminie,... Ania