Agnieszka - ocena (1) Szybko, sprawnie, sympatycznie, polecam i na pewno skorzystam ponownie już za... Agnieszka Ala - ocena (1) Jesteśmy pod wrażeniem dokładności pracy Panów Pełny profesionalizm Ala Marcin Bojano - ocena (1) To juz moje kolejne zadanie zlecone tej ekipie i kolejny raz wszystko jak... Marcin Bojano
Gosia - ocena (1) Skorzystałam z usług firmy już dwukrotnie i jestem bardzo zadowolona. Panowie... Gosia Ania - ocena (1) Polecam, firmę miła obsługa, rzetelna,godna polecenia.Wszystko w terminie,... Ania Malgorzata - ocena (1) Profesjonalnie,bardzo dobrze zorganizowana praca,wiedzą jak trzeba obchodzić... Malgorzata Karolina - ocena (1) Super kontakt i sprawna robota. Polecam każdemu! Karolina Andre M - ocena (2) The best quality of the services and dedication but also structured... Andre M Przemek - ocena (2) Świetny kontakt od samego początku przyjęcia zlecenia do momentu rozładowania... Przemek Karolina - ocena (1) Szybki kontakt ze strony właściciela aby umówić dogodny termin przeprowadzki,... Karolina Paweł - ocena (1) Jednym słowem fachowcy Paweł Bartłomiej - ocena (1) Jeszcze jedna opinia ode mnie. Przeliczyłem się z ciężarem zamówionych mebli... Bartłomiej Wojciech - ocena (1) Punktualność i profesjonalne podejście do tematu przeprowadzki, dziękuję... Wojciech nk - ocena (2) Mega sprawna ekipa! Miły kontakt, pełne zaangażowanie i doradztwo. Bardzo... nk Marcin. - ocena (1) Dobry kontakt szybka realizacja transportu Bagażowy ok Marcin. Klient Firmowy - ocena (1) Mam złe doświadczenia ze współpracy z tą firmą. Organizowałam transport... Klient Firmowy Elżbieta - ocena (2) Usługa szybko wykonana. Mili, punktualni,kulturalni. Cena dobra. Polecam... Elżbieta Alicja - ocena (1) Korzystalam z uslug wnoszenia kanapy na 6 pietro w zeszlym tyg. Profesjonalne... Alicja Mateusz - ocena (2) Polecam. Profesjonalne podejście do klienta, sprawnie i wszytko na czas. Mateusz Arkadiusz - ocena (2) Sprawnie szybko Super kontakt Arkadiusz