Wojtek - ocena (1) Pełen profesjonalizm, nic nie zostalo uszkodzone w trakcie transportu.... Wojtek Dorota - ocena (1) Bardzo profesjonalna firma, punktualnośc,rzetelność,dbałość o... Dorota Celina - ocena (1) Sprawdzona ekipa do przeprowadzki. Dwóch Panów bardzo szybko poradziło sobie... Celina
Kacper - ocena (1) Bardzo sprawna przeprowadzka. Ekipa punktualna i dobrze zorganizowana szybko... Kacper Agnieszka - ocena (1) Profesjonalna i rzetelna firma przeprowadzkowa. Wszystko przebiegło sprawnie,... Agnieszka Dejwi - ocena (2) Profesjonalna usługa, duża dbałość o zabezpieczenie mebli polecam :D Dejwi Marek - ocena (1) Nie sądziłem, że przeprowadzka może być tak pozytywna. A jednak! Moja stara... Marek Andrzej Lasota - ocena (1) Szybko i sprawnie. Dobra cena i punktualność to cechy Fenixa. Wszystko... Andrzej Lasota Leszek - ocena (1) Wszystko w jednym miejscu, to mi się podobało przeprowadzka oraz magazyn.... Leszek Melania - ocena (1) Najlepsi. w swoim rodzaju. Melania Aleksandra Wróbel - ocena (2) Zdecydowanie polecam Panów, szybko sprawnie i z dbałością o powierzone... Aleksandra Wróbel Waldemar - ocena (2) Transport kanapy,sprawnie szybko.Polecam Waldemar Darek - ocena (2) Przeprowadzka przebiegła sprawnie.Panowie zabezpieczyli wskazane przeze mnie... Darek Dawid - ocena (2) Punktualnie, szybko, konkretnie, w dobrej cenie Dawid Weronika - ocena (2) Bardzo polecam, pełen profesjonalizm - przeprowadzka na 4 piętro :) Weronika Laura - ocena (2) Profesjonalnie szybko nie drogo .Panowie sympatyczni dobry kontakt.Polecam Laura Radek Milman - ocena (2) Rewelacja, fachowo szybko Radek Milman Magda - ocena (2) Szybko fachowo i profesjonalnie. Bardzo dobry kontakt. Polecam. Magda Patrycja Kowalik - ocena (2) Przeprowadzka przeprowadzona szybko i sprawnie. Pan który przyjechał bardzo... Patrycja Kowalik Jolanta - ocena (2) Przeprowadzka z IV piętra odbyła się punktualnie i sprawnie. Nie mam... Jolanta