Adrian - ocena (1) Polecam wszystkim tą firme :) Adrian Paulina - ocena (1) Korzystałam z usług firmy przy przeprowadzce pracowni krawieckiej, którą... Paulina Andrzej - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście przyjazd do klienta przed usługą aby ustalić... Andrzej
Mariusz - ocena (1) Świetna organizacja , punktualność i zaangażowanie. Polecam swrdecznie... Mariusz Maker - ocena (1) Bagażówka przykechala na czas , szybkintransport z gdyni do gdanska cena tak... Maker Jula - ocena (1) Przeptowadzki tylko z NIMI Jula Lukov - ocena (1) Bardzo sprawna przeprowadzka w Gdańsku. Polecam firmę! Lukov Julia S. - ocena (1) Rewelacyjna obsługa przeprowadzki. Trzecie piętro bez windy - dali radę. Super! Julia S. leon zawodowiec - ocena (1) Usługa wykonana profesjonalnie. Fachowe zabezpieczenie transportu i... leon zawodowiec Ada - ocena (1) Polecam serdecznie ! Ada Roma - ocena (1) Jestem w szoku jak mozna to sprawnie wykonać. Fajna ekipa , świetny kontakt Roma Zofia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy. Punktualnie, sprawnie, szybko i w... Zofia Artur - ocena (1) Super sprawna udana przeprowadzka serdecznie polecam Artur Jarosław - ocena (1) Przeprowadzka z Gdańska do Sulęczyna bardzo sprawnie i przyjsmnie. Bez... Jarosław Maja - ocena (2) Bardzo fajna ekipa wszystko sprawnie i punktualnie Maja Marta - ocena (1) Super kontakt. Przewóz rowerów na czas, bezpiecznie.Polecam!!! Marta Anna i Lech - ocena (1) Panie Januszu byliśmy z mężem pod wrażeniem jak dokładnie zostały... Anna i Lech Michał - ocena (1) Sprawnie i szybko, polecam gościa! Michał Aneta - ocena (1) Super ! Wszystko idealnie i profesjonalnie ! Gorąca polecam ;) Aneta Atek - ocena (1) Transport rogówki wraz z zabezpieczeniem wyszedł tak jak oczekiwałem wszystko... Atek