Ika - ocena (1) Super szybko .Polecam p.Jausza i na pewno jeszcze skorzystam. Ika Marzena - ocena (2) Bardzo dziękujemy za milą i sprawną obsługę Marzena Józek - ocena (2) Transport kanapy expresowo i bez mrugnięcia okiem znieśli z 4 piętra Józek
Natalia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z przeprowadzki! Panowie wykonali swoją pracę... Natalia Anna - ocena (1) Firma bardzo rzetelna, idealnie zabezpiecza mebla, solidna. Konkurencyjna... Anna Michał - ocena (1) Polecam usługi firmy pana Janusza! Przeprowadzka przebiegła sprawnie.... Michał Irek - ocena (1) Bardzo polecam tą firme , bardzo słowni a nie marketingowe podejscie aby... Irek Irek - ocena (1) Bardzo polecam tą firme , bardzo słowni a nie marketingowe podejscie aby... Irek Angela - ocena (1) Polecam, pełen profesjonalizm! Angela Michał - ocena (1) Wszystko super, polecam Michał Alicja - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług firmy Mini Trans. Przeprowadzka poszła... Alicja Monika - ocena (1) Swietna obsluga :) Monika Monika - ocena (1) Szybka i sprawna przeprowadzka. Polecam. :) Monika Wioletta - ocena (1) Rewelacyjna obsługa! Kulturalnie, sprawnie i z pomysłem. Przed przeprowadzką... Wioletta Jakub - ocena (1) Super polecam, szybko i bezproblemowo :) Jakub Ania - ocena (1) Szybka fajna obsługa mili panowie wszystko bezpiecznie dojechało na miejsce Ania Gustaw Beźnicki - ocena (1) Bardzo sprawna i profesjonalna obsługa. Ekipa punktualna, szybka i ostrożna... Gustaw Beźnicki Alicja - ocena (1) Szybka odpowiedź, konkretna wycena . Usługa wykonana przez Pana Krzysztofa i... Alicja Marian - ocena (1) Profesjonalna robota. Punktualność. Polecam! Marian Monika - ocena (1) Panowie przewozili dla mnie pianino. Od pierwszego telefonu po dostawę,... Monika