Ewelina - ocena (1) Moje rzeczy dotarły całe i zdrowe Ewelina Marek - ocena (2) Korzystałem z usług tej firmy przeprowadzkowej i jestem naprawdę bardzo... Marek Dominika - ocena (2) Nasza przeprowadzka przebiegła znakomicie! Jestem naprawdę zadowolona tempo... Dominika
F.J.R - ocena (1) Bardzo sprawna realizacja, od momentu umówienia aż po wykonanie. Nie mam... F.J.R Jerzy - ocena (1) Znakomita firma ! Jerzy Ks. Grzegorz - ocena (1) Jestem pod wielkim wrażeniem profesjonalizmu Firmy Dromader oraz kultury i... Ks. Grzegorz Marek - ocena (1) Mega pozytyw za terminowość sprawność działania i kreatywność Marek Karolina - ocena (2) kontakt telefoniczny na wysokim poziomie, fachowe doradztwo jeśli chodzi o... Karolina Piotr - ocena (2) Przeprowadzka zrobiona szybko i sprawnie. Pozdrawiam oraz polecam. Piotr ewelina - ocena (2) Bardzo szybka realizacja ,punktualność i ludzkie podejście ewelina Marcin - ocena (2) Świetna obsługa, nic nie uszkodzone, punktualnie, jednym słowem polecam. Marcin Paweł - ocena (2) Wszystko ok polecam Paweł Jarek - ocena (2) Transport przeprowadzony zg9dnie z umową,szybko tanio i bezpiecznie Jarek Michał - ocena (2) Robota wykonana na 5 + Michał Bartek - ocena (2) Przewóz bagażu przeprowadzony bezpiecznie i sprawnie Bartek Ewelina - ocena (2) Ekipa bardzo dokładna i delikatna, zdecydowanie polecam Ewelina Paweł - ocena (2) Zespół był punktualny, uprzejmy i dobrze przygotowany meble zostały... Paweł Paweł - ocena (2) Szybko, sprawnie, bez zastrzeżeń. Przewożone były między instrumenty i... Paweł Dominik - ocena (1) O podejściu Panów i całej realizacji przeprowadzki można by napisać elaborat.... Dominik Bartosz - ocena (1) Dobrze szybko tanio polecam Bartosz