Małgorzata - ocena (1) Korzystałam z usług przy przeprowadzce i wszystko przebiegło naprawdę... Małgorzata Kasia - ocena (1) Przeprowadzka ogarnięta bez stresu. Ekipa szybka, wszystko dobrze... Kasia Kamil - ocena (1) Przeprowadzka zrobiona jak trzeba. Szybko, konkretnie,bez zbędnego gadania .... Kamil
Halina - ocena (1) Obawiałam sie przeprowadzki, chyba jak każdy :) Ale nie potrzebnie. Panowie... Halina Anastazja Nowal - ocena (1) Profesjonalna usługa przeprowadzkowa w Trójmieście. Wszystko dopięte na... Anastazja Nowal Andrzej - ocena (1) Przyjechali, przewiezli, dobrą robote zrobili Andrzej Janusz Turysta - ocena (1) Bardzo dobre wrażenia! Janusz Turysta Emilia - ocena (1) Bardzo polecam przeprowadzka w Gdyni bez stresu i chaosu. Wszystko dobrze... Emilia Julita - ocena (1) Korzystałem pierwszy raz i na pewno nie ostatni. Wszystko poszło sprawnie,... Julita Magda - ocena (1) . Panowie ogarniają temat w 100%. Nawet trudne rzeczy jak duże meble czy AGD... Magda Jola Axem - ocena (1) Solidna firma przeprowadzkowa w Gdańsku. Uczciwe podejście do klienta, dobra... Jola Axem Mariusz - ocena (1) Najlepsza firma przeprowadzkowa z jaką miałem do czynienia. Szybko,... Mariusz Radek Różanowski - ocena (1) Ekipa punktualna, uprzejma i bardzo pomocna. Wszystko zostało wniesione i... Radek Różanowski Roksana - ocena (1) Świetna obsługa i bardzo dobra organizacja pracy. Przeprowadzka poszła... Roksana Anna H - ocena (1) Pełen profesjonalizm od kontaktu po realizację. Panowie zabezpieczyli meble... Anna H hubert - ocena (1) Korzystałem z usług przy przeprowadzce mieszkania i jestem mega zadowolony.... hubert Karol B - ocena (1) Bardzo profesjonalna firma przeprowadzkowa w Gdańsku. Wszystko przebiegło... Karol B Marlena - ocena (1) Polecam, super wszystko na czas, profesjonalnie Marlena Paulina C - ocena (1) Korzystałam z firmy przeprowadzkowej i wszystko poszło sprawnie. Szybko, bez... Paulina C Damian - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam usługi przeprowadzkowe oraz transport bagażowy... Damian