Miłosz - ocena (1) Panowie przybyli na miejsce na czas, wykonali przeprowadzkę sprawnie i... Miłosz Asia - ocena (1) Transport szybko sprawnie profesionalnie polecam . Asia Piotr - ocena (1) Sprawna i słowna ekipa. Super poradzili sobie z wniesieniem przez balkon... Piotr
Tomasz - ocena (1) Polecam firme Bardzo solidnie i fachowo. Tomasz Maria P - ocena (2) Korzystam z usług magazynowania juz od paru miesięcy i jestem zadowolona.... Maria P Piotr - ocena (1) Kierowca dba o powierzony mu towar, zabezpiecza gąbką,pasami. Polecam. Piotr Szymon - ocena (1) Przewożnik godny zaufania,dba o powierzony towar jak o swój majątek. Polecam. Szymon Pan od transportu - ocena (3) Nieprofesjonalna obsługa oraz chamskie zachowanie oraz komentarze w stosunku... Pan od transportu Eliza - ocena (1) Przemili panowie, wszystko na czas i bez uszkodzeń przewiezione z Gdańska do... Eliza Zofia - ocena (2) Bardzo profesjonalna usługa. Firma świetnie sobie poradziła z wyniesieniem... Zofia Kuba - ocena (1) Bardzo dziękuję za szybką przeprowadzkę! Kuba Piotr - ocena (1) Jest ok Olecam super odbiór Piotr Martyna - ocena (1) Pełen profesjonalizm, Panowie szybko i sprawnie spakowali wszystko, dodatkowo... Martyna Marta - ocena (1) Bardzo polecam Panów z Dromadera. Oferują nie tylko szybką, profesjonalną... Marta Izabela Boguszewska - ocena (1) Usługa wykonana bardzo profesjonalnie. Firma była przygotowana do... Izabela Boguszewska Klient - ocena (1) Już drugi raz korzystałem z firmy Dromader. Wszystko sprawnie i bez... Klient Marta - ocena (1) Wszystko super! Szybka realizacja, bezproblemowy kontakt. Marta Małgorzata - ocena (1) Gorąco polecam firmę Dromader! Bardzo profesjonalne podejście. Panowie... Małgorzata Piotr - ocena (1) Transport motocykla ok Piotr Patrycja - ocena (2) Szybko,dokładnie,bezstresowo dla mnie pełna pomoc od a do z ,z czystym... Patrycja