markrawc@pg .edu.pl - ocena (1) Super sprawnie i profesjonalnie markrawc@pg .edu.pl Krzysztof - ocena (2) Super .. polecam przeprowadzki tej firmy pelen profesjonalizm od A do Z... Krzysztof Karolina Adamczyk - ocena (1) Duży plus za podejście do klienta podczas przeprowadzki pomogli nam również... Karolina Adamczyk
Aleksander Wysocki - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z organizacji przeprowadzki Wszystko odbyło się... Aleksander Wysocki Anna - ocena (1) Bardzo dziekuje za przewoz lodowki side by side Anna Nikola - ocena (1) Bardzo dobra firma Nikola Anna H - ocena (2) Pełen profesjonalizm od kontaktu po realizację. Panowie zabezpieczyli meble... Anna H Anna - ocena (1) Profesjonalnie szybko i sprawnie Usługi na wysokim poziomie Anna Olutek - ocena (1) Bardzp dziekuje za super usługe Olutek Justyna - ocena (1) Najbardziej fachowa obsługa z jaką wspolpracowalismy Justyna Justyna - ocena (1) Najbardziej fachowa obsługa z jaką wspolpracowalismy Justyna Justyna - ocena (1) Najbardziej fachowa firma z jaką wspolpracowalismy Justyna Karol B. - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam firmę Dromader przeprowadzki. Właściciel... Karol B. Katarzyna - ocena (1) Bardzo polecam firmę Dromader z Gdańska! Panowie przyjechali punktualnie,... Katarzyna Paulina Matuszewska - ocena (1) Przeprowadzka w Gdańsku przebiegła naprawdę sprawnie Mieliśmy sporo rzeczy i... Paulina Matuszewska Kamil R - ocena (1) Korzystałem z usług na terenie Trójmiasta i wszystko przebiegło naprawdę... Kamil R lissa - ocena (1) W dniu przeprowadzki byłam nastawiona na totalny chaos, bo miałam do... lissa Monika - ocena (1) Całość poszła dużo szybciej, niż się spodziewałam, a wszystkie rzeczy dotarły... Monika Małgorzata - ocena (1) Korzystałam z usług przy przeprowadzce i wszystko przebiegło naprawdę... Małgorzata Kasia - ocena (1) Przeprowadzka ogarnięta bez stresu. Ekipa szybka, wszystko dobrze... Kasia