Aleksandra - ocena (1) Jeśli chodzi o firmę Pana Filipa, to z całą pewnością mogę tylko napisać same... Aleksandra Jola - ocena (1) Szybko, sprawnie. Miła i kompetentna obsługa. Super komunikacja Polecam!!! Jola Michał - ocena (1) Potrzebowałem przetransportować sporo rzeczy i Achilles dał radę Michał
Barbara - ocena (2) Chłopaki znają się na rzeczy, działają szybko i dbają o sprzęt jak o własny.... Barbara Justyna - ocena (2) Serdecznie polecam! Justyna Adam - ocena (1) Polecam usługi tej firmy. Adam K. Bak - ocena (2) Super zorganizowana przeprowadzka zagraniczna, szybko i sprawnie w trudnych... K. Bak Piotr - ocena (2) Punktualnie, z należytą starannością, z poszanowaniem, w przystępnej cenie.... Piotr esio - ocena (1) Mieliśmy skomplikowaną i trudna przeprowadzkę, ale ekipa spisała się na... esio Irena - ocena (1) Witam chciałam podziękować i polecić Pana Janusza ,miałam problem jedna firma... Irena Maja - ocena (1) Firma Pana Janusza oferuje profesjonalny serwis. Samochód z windą, staranne... Maja Kasia - ocena (1) Polecam firmę Dromader! Przemili Panowie, szybko i bardzo sprawnie... Kasia Barbara - ocena (1) Bardzo profesjonalna firma. Doskonała komunikacja, bardzo atrakcyjne ceny.... Barbara Aleksandra - ocena (1) Bardzo sprawna przeprowadzka w dobrej cenie. Pan Janusz był miły i pomocny. Aleksandra Tomasz - ocena (1) Bardzo słaba obsługa Tomasz Maker - ocena (2) Bagażówka przykechala na czas , szybkintransport z gdyni do gdanska cena tak... Maker Jula - ocena (2) Przeptowadzki tylko z NIMI Jula Jerzy - ocena (2) Znakomita firma ! Jerzy Ewa - ocena (1) Rzetelna firma, pan Michał słowny i odpowiedzialny. Przeprowadzka z Gdańska... Ewa Stanisław - ocena (1) Bardzo sprawne załatwienie przewozu. Polecam Stanisław