Dawid - ocena (2) Punktualnie, szybko, konkretnie, w dobrej cenie Dawid Weronika - ocena (2) Bardzo polecam, pełen profesjonalizm - przeprowadzka na 4 piętro :) Weronika Laura - ocena (2) Profesjonalnie szybko nie drogo .Panowie sympatyczni dobry kontakt.Polecam Laura
Radek Milman - ocena (2) Rewelacja, fachowo szybko Radek Milman Magda - ocena (2) Szybko fachowo i profesjonalnie. Bardzo dobry kontakt. Polecam. Magda Patrycja Kowalik - ocena (2) Przeprowadzka przeprowadzona szybko i sprawnie. Pan który przyjechał bardzo... Patrycja Kowalik Jolanta - ocena (2) Przeprowadzka z IV piętra odbyła się punktualnie i sprawnie. Nie mam... Jolanta Ewelina - ocena (2) Rewelacyjny kontakt, szybkie terminy. Panowie bardzo sprawnie mnie... Ewelina Monika - ocena (2) Bardzo sprawna przeprowadzka! Szybki termin, panowie przyjechali na czas :)... Monika Paweł - ocena (2) Fachowa usługa. Wszystko na czas i zgodnie z umową . Polecam! Paweł Wojtek - ocena (2) Przeprowadzka przebiegła zgodnie z planem .Pakowny samochód Panowie sprawnie... Wojtek Olga - ocena (2) Polecam serdecznie firmę, szybkie zlecenie wykonane rzetelnie i ze... Olga Jarosław - ocena (1) Ja nie wiem co Ci panowie piją rano przed pracą, ale przez 4h nie widziałem... Jarosław Michał - ocena (1) Kilkakrotnie korzystałem z usług. Zawsze sprawnie, czysto i na czas. Bez... Michał Robert - ocena (1) Trochę z opóźnieniem, ale lepiej późno niż wcale. Zdecydowanie polecam,... Robert Centrum Medyczne - ocena (2) Serdecznie polecamy, kilkukrotnie korzystaliśmy z usług firmy przy firmowych... Centrum Medyczne Michal - ocena (1) Jak zwykle szybko i sprawnie Michal tomasz - ocena (2) Solidna firma punktualna polecam Tomasz tomasz Katarzyna - ocena (1) Panowie są obłędni! Pełna profeska i zręczność. Polecam szczerze!!!... Katarzyna Maciej - ocena (1) Bezpiecznie i profesjonalnie przetransportowane pianino służy w nowym domu. Maciej