Mariusz - ocena (2) Skorzystałem z usług podczas przeprowadzki w połowie czerwca 2024. Panowie... Mariusz Piotr - ocena (1) Super obsługa / dobrze zabezpieczony oraz zapakowany towar / wszystko... Piotr Marek Z - ocena (1) Profesjonalna obsługa / szeroki zakres usług / zawsze w pełni zaopiekowany... Marek Z
Sandra Żerkowska - ocena (1) Miałam okazje korzystać. Najlepsza firma przrprowadzkowa. Szybko sprawnie i... Sandra Żerkowska Kuba - ocena (1) Wiele razy korzystałem z Ich usług. Nie ma lepszych niż Ci profesjonaliści :) Kuba Jacek - ocena (1) Polecam!!! Przeprowadzali moją firmę już 2 razy i jeśli bedziemy dalej sie... Jacek Dariusz - ocena (1) szubko, punktualnie, dobrze zabezpieczone meble. normalna cena za usługę.... Dariusz Dawid - ocena (1) Ekipa od przeprowadzek naprawdę sprawnie działa. Wiedzą co robią. Dawid Kinga - ocena (1) Polecam z całego Kinga Iwo - ocena (1) Polecam bardzo serdecznie , miła obsługa , profesjonalne podejście . Iwo Kasia - ocena (1) Profesjonalne podejście , wszystkie świetnie zabezpieczone . Polecam serdecznie Kasia Pan Przeprowadzony - ocena (1) Dobry kontakt Fachowa ekipa i zero stresu przy przeprowadzce Pan Przeprowadzony Ania - ocena (1) Gorąco polecam firmę :) Ania Ciężkiestaremeble - ocena (1) Szybko i sprawnie. Uprzejmi pracownicy Ciężkiestaremeble Kamil - ocena (1) Od pierwszego kontaktu z firmą widac pełen profesjonalizm. Cena za usługi... Kamil Patrycja - ocena (1) Gorąco polecam. Profesjonalna ekipa. Wszystko dobrze zabezpieczone. Bez... Patrycja Krzysiek - ocena (1) Bardzo dziękuję za szybką akcje, usługa wykonana profesjonalnie i sprawnie Krzysiek Pati23 - ocena (1) Wszystko Ok. Panowie rewelacyjni, znający się na swojej robocie. Pati23 Łukasz - ocena (1) Dziękuję Panowie , moja wina na ostatnią chwilę wszystko, dzięki wielkie za... Łukasz Patryk1010 - ocena (1) Podziękowania dla całego zespołu. Nasza przeprowadzka była nie lada wyzwaniem... Patryk1010