Marta - ocena (1) Bardzo polecam Panów z Dromadera. Oferują nie tylko szybką, profesjonalną... Marta Izabela Boguszewska - ocena (1) Usługa wykonana bardzo profesjonalnie. Firma była przygotowana do... Izabela Boguszewska Klient - ocena (1) Już drugi raz korzystałem z firmy Dromader. Wszystko sprawnie i bez... Klient
Marta - ocena (1) Wszystko super! Szybka realizacja, bezproblemowy kontakt. Marta Małgorzata - ocena (1) Gorąco polecam firmę Dromader! Bardzo profesjonalne podejście. Panowie... Małgorzata Piotr - ocena (1) Transport motocykla ok Piotr Patrycja - ocena (2) Szybko,dokładnie,bezstresowo dla mnie pełna pomoc od a do z ,z czystym... Patrycja Tomasz Mrugała - ocena (2) Panowie byli 3 minuty przed czasem. Szybko i sprawnie wszystko wynieśli i... Tomasz Mrugała wojtek - ocena (2) Cała przeprowadzka wykonana ze starannością a do tego mega sprawnie. Bardzo... wojtek Jaruś - ocena (1) sprostowanie do opinii. przepraszam panie januszu za chaotyczny wpis.... Jaruś GGG - ocena (1) Szybko, tanio i bezpiecznie. Polecam GGG Łukasz Wcisło - ocena (1) Sprawnie i rzetelnie, polecam! Łukasz Wcisło Michał - ocena (1) Firma bardzo sprawnie dokonała przeprowadzki kancelarii. Polecam! Michał Marta - ocena (1) Bardzo dobry kontakt z właścicielem, ekipa która przeprowadzała nas z... Marta Michał G - ocena (1) Kolejny raz zadowolony 8 piętro nie było dla chłopaków problemem z... Michał G Piotr - ocena (1) Panowie szybko i sprawnie przeprowadzili nas już drugi raz w ciągu miesiąca.... Piotr Mak - ocena (1) Polecam i rekomenduję. Pełen profesjonalizm i jakość usług. Mak Jacek&Sylwia - ocena (2) Wszystko dotarlo na czas oraz bez uszkodzen. Dziekujemy jeszcze raz chlopaki... Jacek&Sylwia Kasia - ocena (3) Krótko i na temat, jeśli przeprowadzka to tylko Tragarzówka Kasia Magdalena Stasiak - ocena (2) Już drugi raz korzystałam z usług tej firmy. Za każdym razem jestem bardzo... Magdalena Stasiak