Przewodnik Trójmiasto :D

Siemanko ! Poznam jakieś dziewczyny które pokażą mi Trójmiasto co i jak i gdzie gdyż jestem tutaj zupełnie nowy i nie znam nikogo :D taka prawda i bez ściemy.Mam 26 lat i na imię Seba :D wielkie dzięki ! Ema !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Przewodnik Trójmiasto :D

Pozwolę sobie nieśmiało zauważyć że na teksty typu: "Siemanko !, bez ściemy, Ema" poleci jedynie średnio rozwinięta psychicznie szesnastoletnia galerianka.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Skąd wiesz? Może w Poznaniu to język intelektualnej elity? ;)
(taki joke - przepraszam Poznaniaków:D

Postulat do administracji Forum:
Czy można uzupełnić funkcjonalność Forum o autoresponder, który z automatu do każdego wpisu zaczynającego się od słów "Poznam.." napisanego przez świeżynkę (czyli z nowego adresu IP) odpisywałby "Spadaj.. i tak zostaniesz olany/-a?" :)
Mogę Wam go napisać w php. Co do ceny się dogadamy - a znacząco odciążyłoby to Crossa :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

"...a znacząco odciążyłoby to Crossa"

Nie czuję się nadmiernie obciążony. Poza tym to że tego typu ogłoszenia najczęściej są olewane przez "grupę docelową" nie jest moją winą. :)

"Olani" zapewne uważają inaczej ;)
Z pewnością jest całe stado Pań które nóżkami przebierają, aby poznać Autora. Jedynie nie zdążą.. bo jesteś szybszy a po Twoim wpisie głupio im się ujawnić :D

A poważnie: jestem w 100% przekonany, że gdyby Autor chwilę pofunkcjonował na Forum, nie używał języka z gimnazjum, dał się trochę poznać i POTEM napisałby swój anons, z podaniem namiaru do siebie - nie miałby najmniejszych problemów z poznaniem kobiety-przewodniczki.
Była już o tym mowa wielokrotnie, w różnych wątkach generowanych przez "świeżynki". I mówiły o tym również osoby z "grupy docelowej" ;)

Wystarczyło przez choćby ostatni tydzień ciut poczytać Forum.

Z moich obserwacji wynika, że bywają tu nie tylko puryści językowi. I nie wszyscy są strachliwi.

Inne tematy z forum

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (71 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

Trans osoby z Trójmiasta (95 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.