Bardzo dobrze oceniam firmę Dobrucki (1) Wynajęłam busa i się nie zawiodłam. Tydzień jeździli z moimi kontrahentami z... Erynia ADAMBUS jak zawsze jest OK.... do dziś. Kierowca wariat (1) jak w temacie ... wariat a nie kierowca AUTOBUSU Z LUDŹMI.Ścigał po... Mari Felk Nie polecam ! (1) Nie wiem , czy wszysce kierowcy tej firmy prowadzą swoje pojazdy jak szaleńcy... mati
impreza integracyjna ERGOHESTIA BERLIN 2011 (1) WSZYSTKO W PORZĄDKU ,BUS CZYSTY O CZASIE ,PODRÓZ W MIŁEJ ATMOSFERZE .BRAK... MARCIN Adamski Art Extreme Iza - opinia (1) Firma godna dalszego polecenia z której korzystałam jest sumienna i... Iza Bardzo profesjonalna i miła obsługa! (1) Bardzo dobrze będę wspominać podróż z tą firmą. Kilku godzinna podróż minęła... pasażerka Martyna - opinia (1) Bus czysty, zadbany, podróż w miłej atmosferze. Punktualność. Polecam usługi... Martyna miło profesjonalnie bezpiecznie i z humorem (1) miło profesjonalnie bezpiecznie i z humorem - polecam wszystkim którzy nie... Sebastian polecam (1) polecam tego przewoźnika , wyjazd przygotowany bardzo dobrze , obsługa... slawek Profesjonalnie, miło i z dowcipem (1) Polecam każdemu firmę "Adambus". Jechaliśmy niedaleko, bo z Rumi do Gdańska i... Łukasz Kierowca autokaru (1) Chciałabym sie wypowiedziec na temat Pana Krzyśka,kierowcy autokaru Waszej... Zamek w Malborku Dla mnie super! (1) Adambus to przede wszystkim profesjonalizm w każdym calu. Podróż przebiegła w... pasażer PROFESJONALIZM (1) Jedno słowo wystarczy aby opisać prace P.Adama - PROFESJONALIZM Podróż 10... Wiktor Gosia - opinia (1) Podróż z sympatycznym kierowcą, który na głowie stanie by dogodzić pasażerom.... Gosia Francja elegancja (1) Bardzo zadowolony jestem. Wynajmowałem autokar w tej firmie już trzy razy. pako Szkolenie w Berlinie (1) Transport firmy Europe Travel nie spełnia żadnych cywilizowanych warunków.... ppp Seniorzy z Feluki (1) Wielokrotnie seniorzy Klubu "Feluka" z Żabianki korzystali z usług p.... Klub Seiora Feluka podziękowanie (1) składam podziękowanie za bardzo długie oczekiwanie na 3 osoby na lotnisku... AN jak najbardziej polecam (1) wszystko zgodne z opisem, rzetelność i fachowość dziś prawie niespotykana Cezary Konkol Nieodpowiedzialność!! (2) Wczoraj jeden z kierowców celowo nie umożliwił mi wyprzedzenia go, zjeżdżając... Karolina