wycieczka do chmielna (1) Chciałabym bardzo serdecznie podziękować za dzisiejsze dowiezienie autokarem... beata.kozyra BARDZO DOBRA FIRMA TRANSPORTOWA (1) DOSTEPNOSC TERMINOW PUNTUALNOSC SZYBKO SPRAWNIE BEZPROBLEMOW POLECAM BO... MANIEK ;) (1) Bezpieczna jazda, punktualnosc, kultura. Trzeba jednak docenic przede... olka
PROFESJONALNIE, BEZPIECZNIE, SYMPATYCZNIE I Z KLASĄ!!!! (1) Już dwukrotnie skorzystałam z transportu firmy ADAMBUS (szkolenia we... Anka - uczestniczka szolenia rea PG pozdrawia Pana Adama! (1) Czysto, bezpiecznie, na czas. Polibuda Gdańska AdamBus to najlepsza Firma Autokarowa... (1) Panowie Kierowcy przez całą podróż byli uprzejmi - pomogli zapakować... Izabela Dąbrowska Autobus wesele-polecam. (1) Autobus czysty ,kierowca ok ,podstawienie 15 min przed czasem .Bez uwag.polecam Andrzej Bogart Wysoka jakość (1) Miałem ostatnio okazję korzystać z usług tej firmy, duży profesjonalizm... Łukasz Fajna firma (1) Przyjemny kierowca do tanca i rozanca. Szczerze polecam. Halina G. Pełny profesjonalizm (1) Po raz pierwszy nasza firma korzystała z usług Firmy Dobrucki. Nie ukrywam,... Monika Piotrowska - Szypryt Polecamy (1) Miły kontakt z właścicielem firmy, elastyczność, przystępne ceny oraz bardzo... A.G. REWELACYJNA OBSŁUGA! (1) Mieliśmy przyjemność podróżować busem na trasie Gdynia-Berlin-Gdynia w... Iwona i Maciej Wyjazd z TRANSNEZ! (1) Gorąco polecam firmę TransNez! Przemiły kontakt, kompetentni kierowcy,... Zadowolony klient solidni (1) jestem pod wielkim wrażeniem profesjonalizmu firmy . korzystałam z niej... beata Wycieczka do Warszawy (1) Wycieczka do Warszawy (podczas EURO! ) z 23-osobową grupą gimnazjalistów... D.K. Wycieczka do Lwowa (1) Kierowcy bez zarzutu, klimatyzacja sprawna. Polecam wszystkim podróżnym! Krzysztof uczestnik wycieczki Profesjonalizm przerósł moje oczekiwania. (1) Usługa nietypowa - przewóz starszej schorowanej osoby z Londynu do Gdyni.... T.Z. Narty z Trans-Nez (1) Super kierowcy, miła atmosfera, bezpieczny i elegancki autokar, zgrana grupa.... Ludwig z rodziną, Gdynia komfort i wygoda (1) firma naprawdę godna zaufania i polecenia... Mirko lux autokar (1) zdecydowanie polecam wszystkim wymagającym:) Kris