nowoczesniej prosze, nowoczesniej!!! (2) Niezle jezdzi sie Est-em. Nie sa cenowo najlepsi. Ale czysto i w miare... Hana bardzo polecam (1) pełen profesjonalizm, bardzo dobry kierowca, podziękowania za bezpieczną jazdę Teresa Bartel Kontrahent godny polecenia (1) Wysoka jakość, podróż w sympatycznej atmosferze. Punktualność. Zdecydowanie... M. Balda NOR. BP SA
Zadowolony (1) ja jestem zadowolony, kilka razy jeździłem z firmą Dobrucki i zawsze było OK.... Eryk solidnie i bezpiecznie (1) Sopot -> Les Arcs P Polecam (1) Wszystko w najlepszm porządku. JA Bardzo Gorąco polecam!!!!!! pierwsza klasa!!!!! (1) Witam Bardzo serdecznie chciałabym polecić jak i ppdziękować Panu Gordonowi... Kasia S. SUPER TRANSPORT (1) POLECAM, POLECAM I JESZCZE RAZ POLECAM SZYBKO KOMFORTOWO I BEZPIECZNIE MARLENA Firma ok (1) Cały zeszły rok korzystaliśmy z usług tej firmy.Polecam serdecznie. mika Polecam. (1) Wyjazd punktualny, mili kierowcy, przejazd bez opóźnień. Jednak w drodze... Cusi Polecam przewoźnika (1) Terminowe wykonanie usługi,zgodnie z umową,obsługa grzeczna i... Burza1960 Polecam (1) Łatwy kontakt, przystępna cena, wszystko wg ustaleń, punktualnie, solidnie i... EwkaX super (1) Est jest wg mnie najlepszy.Kierowcy sa super jeżdzi sie bezpiecznie i zawsze... Stała klientka :) Super firma (1) Witam. Z tą firmą jeżdżę od dawna. Nigdy się nie zawiodłem. Obsługa świetna,... Niuniek Polecam wszystkim! (1) Bardzo dobry zakład, niskie ceny i świetna obsługa. Korzystam regularnie,... Darek naprawa (1) po stłuczce z autocasco sprawcy chciałem uczciwie wymienić rozwalony lekko... andrzej l super przewożnik (1) super przewożnik UCZESTNIK Tragedia! (1) NIE POLECAM!!! wystwaili moja biedna babcie, ktora musila czekac z innymi... Monika PKS z ludzką twarzą :) (1) Co prawda gdyńską Veolią jeszcze nigdy nie jechałem, ale regularnie korzystam... Dominik Sas ruad - opinia (1) wszystko super. Polecam ruad