POLECAM (1) Polecam przewóz Firmą Adam-Bus. Kierowca bezpiecznie dowiózł nas do Berlina i... marcelina SUPER (1) Świetny kierowca!!! Bardzo miła obsługa. Profesjonalna jazda busem. Szybko i... Damian Firma na najwyższym pozomie ! (1) Wyjazd Gdańsk - Berlin + powrót. Podróż przebiegała w bardzo miłej... koller211@wp.pl
Zdecydowanie polecamy (1) Na potwierdzenie słów Magdy - sprawnie, ale nie na wariata, bezpiecznie,... grupa KM'89, Politechnika Gdańsk POLECAM W 100% (1) Jak najbardziej polecam. Fachowość i wysoka kultura osobista kierowców,... SGA GDYNIA Jak najbardziej polecam ! (1) Wygodny, czysty, nowy autokar. Podróż w miłej atmosferze, dobra znajomość... Magda Polecam (1) Bus dobrej jakości, czysty, sprawny. Kierowca prowadził bezpiecznie.Polecam Pasażerka Autokar na wesele (1) Bardzo dobry kontakt, punktualność, kierowca rozumiejący potrzeby pasażerów,... Tomek POLECAM (1) Naprawde profesjonalna firma. Szybko, bezpiecznie, komfortowo a przede... Paulina I klasa czyli ADAMBUS (1) Przede wszystkim bezpieczeństwo /dwóch odpowiedzialnych i znajacych języki... Dorota Polecam (1) Bardzo miły kierowca zadbał o bezpieczną jazdę, cała wycieczka przebiegła... Marta Goraco Polecam !!!!!!!. (1) Terminowa, profesionalna obsluga, za ktora Serdecznie DZIEKUJE !!!!!!!. Wypych Jerzy Bus (1) Polecam usługi tej firmy bo jest rzetelna i bardzo miła obsługa, cena... Jagoda REWELACJA (1) POLECAM SZCZERZE USŁUGI FIRMY BUSLAND, Wysłałam grupę 17 i 18 latków na... Katarzyna Gorąco polecamy!!! (2) Rewelacja - z tak wysokim standardem usług nie spotkaliśmy się jeszcze w... AZS Uniwersytet Gdański Najlepsza podróż jaką można sobie zażyczyć (1) Kierowcy profesjonalni, dbają o pasażerów są punktualni i dowcipni. Autokar... Dyrektor polecam (1) Bus czysty i na czas. Kierowca stwarzał miłą atmosferę. Prowadził... Frania Bardzo dobrze oceniam firmę Dobrucki (1) Wynajęłam busa i się nie zawiodłam. Tydzień jeździli z moimi kontrahentami z... Erynia ADAMBUS jak zawsze jest OK.... do dziś. Kierowca wariat (1) jak w temacie ... wariat a nie kierowca AUTOBUSU Z LUDŹMI.Ścigał po... Mari Felk Nie polecam ! (1) Nie wiem , czy wszysce kierowcy tej firmy prowadzą swoje pojazdy jak szaleńcy... mati