Wycieczki szkolne (1) Solidna firma i profesjonalna obsługa. Miałam okazję przez dwa tygodnie... Marzena Najwyzsze oceny ! (1) Jako organizacja korzystaliśmy z wynajmu busa z kierowca w tej firmie po raz... Gustaw Bardzo miło i fachowo (1) Bardzo miło i przyjemnie, samochód nowy, fotele czyste, wszystko pachnie.... Michał
wycieczka po Hiszpanii (1) Doskonała obsługa. Troska o bezpieczeństwo. Dbałość o szczegóły.... szafran rewelacyjna obsługa autokarowa, miła obsługa (1) rewelacyjna obsługa autokarowa, miła obsługa ZSPnr1 świetni kierowcy = udany wyjazd (1) Polecam firmę AdamBus, świetni kierowcy, na wysokim poziomie, kulturalni i... A. Wesele 1.03.2014 (1) Oferta, bezpieczeństwo, komfort, terminowość i ceny - z tych wszystkich... Ilona i Łukasz Adambus - opinia o firmie po krótkiej zagranicznej wycieczce dla klientów (1) Z usług firmy Adambus korzystaliśmy po raz pierwszy. Trzydniowy wyjazd do... Adam Kot Wyjazd z klientami zagraniczny (1) Szczerze polecam. Zamówiłem ich już któryś raz do transportu dla klientów na... Piotr F..... WS Polecam - pełen profesjnalizm (1) Firma godna polecenia . Przede wszystkim można na nich polegać : terminowi,... Zadowolony klient kierowniczka - opinia (1) Szczerze polecam usługi tej firmy.Podróżuje się bardzo komfortowo.Kierowca... kierowniczka Polecam (1) Polecam usługi tej firmy. Pan kierowca bardzo miły, jeździ bezpiecznie. Od... Natalia Europejskie Forum Studentów AEGEE-Gdańsk - opinia (1) Nasza organizacja po raz pierwszy korzystała z usług AdamBus podczas przewozu... Europejskie Forum Studentów AEGE Firma godna polecenia ! (1) Bardzo miła,i fachowa obsługa, punktualna i życzliwa dla klienta Ania Tomasz GDYNIA - opinia (1) Miałem szczęście pielgrzymować z firmą Pana Adama przez 14 dni po Europie.... Tomasz GDYNIA Profesjonalnie (1) Wysoka jakość usług oferowanych przez firmę Adambus to klucz do udanej... Dominika :) Transport dla gości weselnych (1) Na samym początku chciałabym podziękować cudownemu panu Mariuszowi za... Marzena Prądzyńska Downer wycieczka do chmielna (1) Chciałabym bardzo serdecznie podziękować za dzisiejsze dowiezienie autokarem... beata.kozyra BARDZO DOBRA FIRMA TRANSPORTOWA (1) DOSTEPNOSC TERMINOW PUNTUALNOSC SZYBKO SPRAWNIE BEZPROBLEMOW POLECAM BO... MANIEK ;) (1) Bezpieczna jazda, punktualnosc, kultura. Trzeba jednak docenic przede... olka