Rewelacja- polecam każdemu kto pragnie udanej podróży (1) Pełen profesjonalizm w każdym calu. Podróż tymi autokarami to fantastyczne... tusqa18 Obsługa i jakość bardzo dobra (1) Bardzo dobra usługa, jakość na najwyższym poziomie. Bardzo polecam każdemu Małgorzata W Przewoz (1) Super współpraca. Szybko, tanio, bez zarzutów. Pełen profesjonalizm. Gorąco... Kas Ba
wynajem busów (1) najlepsze autokary i zadbne andzia16180 Wszystko bez żadnych zastrzeżeń (1) Korzystałem z usług tej firmy. Nie mam żadnych zastrzeżeń i mogę polecić... Michał Polecam (1) Bardzo dobra firma, profesjonalna i przystepna cenowo Piotr Szklany bardzo dobra firma przewozowa!!!!!! (1) zamówilismy ta firmę aby przewieźć gości na wesele , bardzo szybki kontakt... justyna bez jakichś specjalnych uwag, jestem zadowolony (1) Jechałem w tamtym tygodniu wraz z koleżanką z Dobrudzkim do Niemiec już drugi... lesiuzpustek Polecam wszystkim, to firma na bardzo wysokim poziomie (1) Świetny przewoźnik, fachowa obsługa, świetne autokary. Bezpiecznie i... Krystyna Niewola ski forum wyjazd na narty do francji (1) Jako uczestnik wyjazdu do les menuires dla 160 os byłem pasażerem auta vw... Ryszard Szreder Solidna firma godna zaufania i polecenia. (1) Przewoźnik punktualny, solidny. Z Panem Danielem jeździmy już kilka lat.... Nauczycielka SP 29 Profesjonalne podejście do klienta (1) Pełna kultura, samochód wysokiej klasy, wszystko bez zarzutu, polecam. Artur Brak profesjonalizmu - NIE POLECAM !!! (8) Zdecydowanie odradzam korzystanie z usług tej firmy! Dziś zawiedli na całej... Agnieszka Nawet jeśli kupisz bilet, i tak nie pojedziesz! (1) Odradzam zakup biletu z tej firmy! Kierowcy nie wjeżdżają na wyznaczone... Jagoda Przewóz dla CHL Progressor! Dziękujemy! (1) w imieniu załogi CHL Progressor dziękujemy za sprawny przewóz podmiany... Marcel Polecam (1) Ta firma obsługiwała transport moich gości weselnych. Bardzo atrakcyjne ceny... karol Polecamy! (1) Szybko, bezpiecznie, wesoło i w najbardziej komfortowym autokarze jakim... Wrona EST LOREK (1) Autobusy wygodne, kierowcy ok, niestety czesto wyjazd opozniony. Ceny byly... CHris Polecam (1) solidny, punktualny przewoźnik, czysty autobus w bdb stanie. Marek wycieczka za granicę (1) Gorąco polecam przewozy autokarowe Adrian Chwaszczyno. Niezwykle sympatyczny... Kadek