Marek Cielecki - ocena (1) Świetna obsługa, profesjonalny miły kierowca. Marek Cielecki Lena - ocena (1) Bardzo dziękujemy za wszystko, kontakt z klientem na wysokim poziomie,... Lena Mikołaj - ocena (1) Najlepsza firma. polecam Mikołaj
Anna Kendzierska - ocena (1) Niedawno na nasz ślub wynajęliśmy u Dobruckiego limuzynę i autokar. Muszę... Anna Kendzierska damian - ocena (1) Dobre i adekwatne cenowo przewozy, jechałem kilka razy z tym przewoźnikiem,... damian Lukasz - ocena (1) Potrzebowaliśmy autokaru do podróży firmowej w związku z konferencją, która... Lukasz Jakub - ocena (1) Sam pracuje w branży wynajmu autokarów, busów i limuzyn jako kierowca,... Jakub Krzysztof Bednarczyk - ocena (1) Mam wrażenie, że te negatywne komentarze są od ludzi, którym się wydaje, że... Krzysztof Bednarczyk Stanisław - ocena (1) Kilka dni przed wyjazdem inna firma autokarowa zostawiła nas na lodzie i całe... Stanisław Michał Kruszewski - ocena (1) W przypadku współpracy długoterminowej można liczyć na specjalną ofertę.... Michał Kruszewski Emilia Kupczyńska - ocena (1) Profesjonaliści, którzy znają się na wykonywanej robocie. Nie mam żadnych... Emilia Kupczyńska S.M - ocena (1) Z busów Dobrucki korzystamy już od około 5 lat do przewozu pracowników.... S.M Aleksander - ocena (1) Bardzo polecam. Wynajęliśmy autokar do przewozu gości weselnych, wszystko... Aleksander Mateusz L - ocena (1) Bardzo szybka wycena, to pomaga podczas planowania tras. Firma Dobrucki... Mateusz L MoDa - ocena (1) Pełen profesionalizm. Czuliśmy się w czasie wyjazdu bardzo bezpiecznie. Pan... MoDa Dominika - opinia (1) Na plus miła obsługa kontakt mailowy błyskawiczny, fajnie przeprowadzony... Dominika Magda - opinia (1) Niestety,autokar zamówiony na wycieczkę szkolną,okazał się nie być autokarem... Magda Marcin Nosewicz - opinia (1) Jestem pod wrażeniem rzadko kiedy trafia się taki przewoźnik. Wszystko na... Marcin Nosewicz Organizator wyjazdu - opinia (1) Bezpieczna, płynna i komfortowa jazda. Pan Daniel to kierowca z pasją i... Organizator wyjazdu Pasażer - opinia (1) Firma godna polecenia. Bezpieczna i płynna jazda. Świetny kontakt z Panem... Pasażer