Grzegorz - opinia (1) 7 dniowy Przejazd autokarem po Norweskich fjordach z rainbow tours... Grzegorz Agata - opinia (1) Polecam! Korzystałam już kilkukrotnie z usług tej firmy i jestem bardzo... Agata Agencja eventowa event play sp. z o.o. - opinia (1) Super kontakt i profesjonalna obsługa. Autobusy czyste, kierowca przemiły.... Agencja eventowa event play sp.
Tomek - opinia (1) Pełen profesjonalizm.Świetni kierowcy z poczuciem humoru,służący natychmiast... Tomek P@BLO - opinia (1) Wygodne siedzenia, czysto, profesjonalny kierowca z poczuciem humoru,... P@BLO Przedszkole nr 18 - opinia (2) Skorzystaliśmy z usług Firmy Albatros Travel do przewozu naszych 125... Przedszkole nr 18 pijany kierowca (1) Dobrze, że wezwałyśmy policję do kontroli autokaru przed wycieczką szkolną,... ... Przedszkole nr 11 "Pod Kasztanami" - opinia (1) Od wielu lat korzystamy z usług firmy. Jeździmy z dziećmi i pracownikami.... Przedszkole nr 11 "Pod Kasztanam Polecam ! (1) Dziękujemy P. Marcinowi za bezpieczny transport komfortową podróż oraz... Anna J. Moja rekomendacja. (1) Pani Joanna była mi bardzo pomocna we wszystkim - od rezerwacji, zapłaty i... Vadym Przedszkole 32 (1) Firma godna polecenia. Wszystko na czas, zgodnie z umową i bezpiecznie. Przedszkole 32 Zdecydowanie polecam! (1) Kontakt z p. Adrianem bezproblemowy, rozmowa fachowa, konkretna, a... Agnieszka Polecam (1) Bardzo elastyczna firma, przemily kierowca i Pani obslugujaca zlecenia Antoni Polecam firmę (1) Polecam firmę, wszystko w najlepszym porządku - komfort jazdy oraz niskie ceny Łukasz Świetna firma (1) Chciałabym pochwalić powyższą firmę, ma najlepsze usługi w trójmieście. Ceny... Sylwia Polecam! (1) Gorąco polecam firmę Albatros Travel. Bogata oferta, dostosowana do potrzeb... Gosia7 Profesjonalizm. (1) O firmie Albatros Travel można powiedzieć jedno - fachowcy i profesjonaliści.... Martyna Porządna firma (1) Komfortowo i bezpiecznie kierowca przewiózł naszą grupę do i z Niemiec. Na... Mateusz przewozy autokarowe (1) polecam, profesjonalna firma. Dojazd na czas, kierowca robi przerwy na... hanna Fantastycznie (1) Komfort podróżowania luksus! Jestem bardzo zadowolona :) GemMa