Albatros wynajem to profesjonalna firma (1) Jestem bardzo zadowolona, Panowie z firmy bardzo rzetelni i z niesamowitym... Kinga Misztalska Super (1) Świetna oferta i obsługa, warto! yuki Polecam z czystym sumieniem! (1) Zdecydowanie polecam firmę Albatros Travel. Współpracuję z tą firmą już jakiś... Ela Mor
Auta osobowe (1) Z czystym sumieniem polecam firmę innym klientom auta zadbane obsługa bardzo... Wojtek9596 Koszalkowo (1) Wynajęcie busa w mega konkurencyjnej cenie. Pan Adam życzliwy, uprzejmy i... Annnnn Serdecznie polecam (1) Serdecznie polecam uslugi Pana Pawla Rachonia. W maju 2017 roku Autokar... Ania Luszynska Polecam (1) Polecam firmę Albatros Travel. Duża oferta lulsusowych autokarów, busów i... Kinga Polecam (1) Dobrej jakości auta, sprawni kierowcy oraz obsługa na najwyższym poziomie.... MonikaSz. Przewozy autokarowe (1) Korzystając z usług przewozów autokarowych spotkały mnie same przyjemności.... Lidia Antosiewicz Polecam (1) Polecam jak najbardziej ta firme, szybkie dogadanie szczegółów miła i... Malwina Polecam (1) 2 tygodnie spędzone w autokarze z Panem Adrianem oceniam na 10/10. Autokar... Marcin polecam (1) Uczciwa firma, fachowy kierowca, miłe podejście do klienta, bezpieczny... Katarzyna ok (1) czystko, sprawnie, na czas, jest ok Kacper Wycieczka do Poznania (1) Punktualność, kultura i profesjonalizm. Otwartość na potrzeby klienta i... Kasia Pewna firma z tradycjami - autokar komfortowy i zadbany. (1) Miałam okazję jechać z Panem Janem do Częstochowy, Kierowca bardzo miły,... Marta Wspaniała wyprawa (1) Jako uczestniczka grupowego przejazdu jestem bardzo zadowolona z jakości,... Ania Przejazd autokarowy (1) Usługi transportowe na bardzo wysokim poziomie. Adam Firma godna polecenia! (1) W zeszly weekend wynajelismy u Panstwa przejazdy autokarem I busem w czasie... Mariola Przewóz gości weselnych (1) Bardzo dobra Ewa Berg Profesjonalna obsługa (1) Dobrej jakości auta, sprawni kierowcy oraz obsługa na najwyższym poziomie.... Dawid