Super Osobówki! (1) Miałam okazję wsółpracować z tą firmą. Jestem bardzo zadowolona i polecam... JoannaK Świetna usługa (1) Polecam. Autokar był w idealnym stanie, wygodny i przede wszystkim nie za... Lila Profesjonalnie (1) Podróżowanie z państwem to bardzo miłe przeżycie.Polecam. izak
Opinia (1) Polecam z całego serca tą firmę! Mają świetną ofertę wynajmu autokarów.... Jolanta Rewelacja! (1) Jedna z najlepszych firm! Można bez problemu przewozić dzieci na kolonie oraz... MMGamesYT Polecam (1) Pełen profesjonalizm, szybka obsługa. Gorąco polecam. Magdalena lubelskie Polecam ADAMBUS (1) Miło spędzona podróż w komfortowych warunkach. Kierowca z poczuciem humoru... Ania Przewozy autokarowe (1) Firma solidna, rzetelna, posiadająca bogatą ofertę wynajmu autokarów i... Anna R. Bezpieczeńswo (1) Bezpieczeństwo to podstawa, dlatego z czystym sumieniem polecam tą firmę.... Oliwia1990 Mercedes Sprinter 519 VIP (1) Wynajęty bus na okazję wieczoru kawalerskiego kolegi . Skóra i ciemne szyby... Sebastian Szalski Polecam (1) Chcialam bardzo polecic firme przewozowa. Korzystajac z ich uslug spotkalam... Kul Syl Polecam (1) Bardzo polecam. Obsługa miła i jakość usługi na bardzo dobrym poziomie. Cena... Karolina Bardzo Dobra firma (1) Bardzo dużo jeżdżę po świecie i jeszcze nigdy nie miałem przyjemności spotkać... Piotrek10185 Pełen profesjonalizm (1) Szef poprosił mnie o zorganizowanie wycieczki integracyjnej dla pracowników.... Ewelina C.P. Rewelacja! (1) Jestem bardzo zadowolona z firmy "Albatros"! Serdecznie ją polecam! Miałam... Małgorzata super firma (1) Firma działa uczciwie i gwarantuje bezpieczeństwo, jak i komfort jazdy.... Kamila O. Serdecznie Polecam (1) Serdecznie polecam firmę Albatros Travel. Miła obsługa. Fajne autokary. Super... Krzysztof z Gdańska Super (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi i polecam bo warto Derek Maniek (1) Polecam przewoźnika :) solidna firma :) Maniek Świetnie (1) Świetna obsługa, komfortowo i szybko. Cenowo przebijają wszystkie inne... Zadowolony