Wzorowo (1) Usługi są realizowane wzorowo, sam tabor bardzo nowoczesny i czysty, śmiało... Ewa Lipiec Solidna Firma (1) Korzystaliśmy z usług wynajmu i przewozu osób autokarem. Wszystko przebiegło... Dorota Radomska Profesjonalizm i dobre samochody (1) Wpierw miałem awarię mojego samochodu i korzystałem z usług firmy Dobrucki.... Adam Bell
zawsze na 100 % (1) Wysoka jakość obsługi jak i posiadanych autobusów, miła atmosfera, a przede... Spark Tak powinno być wszędzie (1) Firma posiada szeroką i komfortową gamę taboru każde wymagania indywidualne i... ARKADIUSZ DRABEK punktualność .poziom obsługi w firmie Albatros (1) Wysokiej klasy autokar ,który podjechał na czas , bardzo miła obsługa i ważne... Paulina Barbara Mizerka (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług firmy, Polecamy wszystkim zainteresowanym. Barbara Mizerka Solidna Firma (1) Miałem przyjemność korzystania z usług tej firmy i jestem bardzo zadowolony.... Bogdan Zadowolony (1) Polecam, jestem bardzo zadowolony z ich usług i polecam wszystkim... Adam Kowalski Dzjękuję (1) Dziękuję za profesjonalną obsługę. Ada Olaf Udana wycieczka szkolna (1) Dzieciaki z Gimnazjum były bardzo zadowolone z wycieczki autobusem do... Beata Widera Zmarznięte Robaczki (1) Dziekujemy bardzo za pomoc w dotarciu do domy lysemu panu kierowcy(tak kazał... Zmarzinięty Robaczek zmarznięte robaczki. (1) Z całego serca polecam Pana Adama, spędziliśmy bardzo miłe parę godzin w... zmarznięty robaczek Bardzo polecam (1) Serdecznie polecam Albatros Travel z Gdyni. Autokary nowe, czyste i zadbane.... Beata W Super sprawa rzetelna firma godna polecenia (1) polecam tą firmę, świetny tabor bez zarzutu obsługa. Wysoki poziom obsługi. GOŚC PODRÓŻUJ BEZPIECZNIE PO TRÓJMIEŚCIE (1) Podróżuj bezpiecznie po Trójmieście. Polecam ten transport. Jak będę ponownie... bunia Pielgrzymka (1) Bardzo dobry autokar i wspaniały kierowca, uczynny ,punktualny. Obsługa na... Stanisław Super przejazd (1) Miałam bardzo fajną podróż dzięki Albatros Travel. Krótki czas przejazdu w... Małgorzata P Wynajem luksusowych autokarów (1) Polecam z czystym sumieniem firmę Albatros Travel. Firma ta była... Tomek2205 Jestem naprawdę zadowolona, że wybrałam tę firmę. (1) Firma jest naprawdę godna polecenia. Autokary maja wysoki standard, podróż... asiar