Świetna firma! (1) Bardzo wygodne autokary, niezwykle uprzejmi kierowcy i przede wszystkim... michhall32 Super oferta (1) Swietna oferta. Polecam w przyszlosci :) Kitie polecam (1) Byliśmy z dzieciakami z przedszkola na wycieczce w Wieliczce i Krakowie :)... daria boroń
Wygodnie, szybko, profesjonalnie (1) Nie przepadam za podróżą autokarami, ale muszę przyznać, że byłam bardzo... Misia007 Polecam !!dobry partner podróży :-) (1) przystępne ceny, dobry kontakt, jeden z busów miał lekkie opóźnienie ale... Malwina Luksus i luksus (1) Zarówno obsługa, jak i dostarczane pojazdy stoją na najwyższym możliwym... Krzysiek Albatros Trawel Gdynia wynajem (1) Witam Polecam firme Albatros Travel mają duży wybór w wypożyczalni busów,aut... Elzbieta Muciek Świetne biuro podróży. Polecam (1) Pragnę polecił usługi owego biura podróży. Mają świetne oferty last minute... Cyprian Przewozy autokarowe/wycieczki (1) Super wycieczki z super kierowcą ;) Paweł Zdecydowanie Polecam (1) Witam Jakiś czas temu korzystałem z waszych usług i jestem bardzo zadowolony... Mateusz Serdecznie polecam usługi firmy Albatros Travel! (1) Potrzebowałem wynajęcia 21-osobowego busa dla mojej drużyny piłkarskiej i w... Cezary warto;)!! (1) To najlepsze biuro podróży jakie kiedykolwiek widziałam,korzystne ceny,miły... justynka1994 Albatros Travel Idealne wakacje (1) Firma dzięki której wyjechałem na wymarzone wakacje Na Teneryfe . Od... janikrakow Albatros travel (1) Ostatnio wróciłem do mojego rodzinnego gdańska, ponieważ przyleciałem do... lordszczur Udana wycieczka,wysokiej klasy autokar,miły kierowca. (1) Wycieczka 5 dniowa we wrześniu.Bardzo czysto, codziennie wsiadaliśmy do... wojtek Polecam (1) Bardzo dobra firma, autokary na bardzo wysokim poziomie, zapewniają super... AnnaK Wycieczka szkolna (1) Zorganizowana wycieczka, gdzie przewoźnikiem była firma Dobrucki zakończyła... Dariusz Miła obsługa w autobusie (1) Gorące podziękowania dla przewoźnika Dobrucki za wynajem autobusu na przewóz... Cezary Sopot Szkolna wycieczka do Malborka (1) Podziękowanie dla kierowcy za miłą atmosferę w czasie szkolnej wycieczki do... Alina Bez zastrzeżen (1) W tym wypadku usługa wykonana na szóstkę. Polecamy F.H.U. Max